KOM MED RUNDT OM HUSET

Nu er vi nået rundt om huset med belægninger og planter og det føles utrolig dejligt! Det betyder ikke at vi er helt i mål med vores projekter, men at vi kan se have hele vejen rundt.
Det skal fejres med en rundtur - så jeg lover, at jeg ikke skriver noget om projektforløb og processer, læn dig bare tilbage og forbered dig på rigtig mange billeder!

Indkørsel og nordsiden af huset:
Kuglekirsebær med storkenæb i bunden
 Hygge ved hoveddøren - den lave jernlåge bliver erstattet af en trælåge på et tidspunkt.
Haven mod vest:
 Dette lyserøde/violette bed var ikke med i planen og opstod da jeg impulsivt købte fire roser.
Syrenhækken til højre - træet imellem syrenerne er Tretorn
Træterrassen skal forsætte hen foran glashuset i ca. samme bredde som de paller der ligger der nu.
Aftensolen rammer spisepladsen i denne ende af terrassen.

Haven langs sydfacaden:
Det lange kik mod køkkenhaven og øst
Hvis solen skinner er der morgen- og middagssol og dejlig skygge om eftermiddagen i denne ende af terrassen.
Mellemgang til udsigt mod markerne

Haven mod sydøst - frugt- og bær:
Køkkenhaven:
Fra haven ind i køkkenhaven, for enden står et stativ med stangbønner
Butternut squash og græskar har overtaget gangen
Blomster og grønt


Det var det - den opmærksomme læser har bemærket at jeg har lavet ændringer undervejs i forhold til haveplanen og jeg skal nok rette tegningen op.
Bortset fra at haven er levende og aldrig bliver færdig, så har vi materialer liggende til hegn som skal op flere steder, for selvfølgelig skal her også plantes slyngplanter rundt omkring.
Jeg håber at I nød turen rundt i vores nye have, vi er utrolig glade for resultaterne til nu - vi har boet her i fem måneder og har knoklet som små idioter og for pokker det er dejligt at se det hele vokse omkring os.

Kommentarer

 1. Det er helt fantastisk hvad du har nået på den korte tid, jeg er vild med din have. Tak for billederne her de minder om et dejligt havebesøg ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lidt urealistisk at tænke på at vi kun har boet her i fem måneder. Selv tak og tak for besøget :-)

   Slet
 2. Hvor er det dog smukt at se - og dejligt at alt er så færdigt.
  Jeg kan for mit indre øje se, hvordan det hele så ud i begyndelsen, og den forvandling er fantastisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også glad for at vi er så langt. Det at have grunden dækket giver mere plads til at nyde det nye og få nye ideer :-)

   Slet
 3. Hei Lisbeth.
  Helt utrolig hva dere har fått til på fem måneder.
  Jeg nøt turen og der frem til forsettelsen.
  Fin kveld til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne-Lise, det er lidt vildt at tænke tilbage på hvornår vi begyndte og det føles som meget mere end fem måneder :-)

   Slet
 4. Tak for rundturen! Man kan tydeligt se, at I har knoklet, for I er nået langt. Det ser rigtig spændende ud. Jeg synes, I har fået plads til meget forskelligt, og afdelingerne er bundet fint sammen. Glashuset er så fint og passer så godt til huset. Jeg kan godt lide de lange kik, de gør haven større, men er også med til at skabe rumfornemmelse.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elna, tak fordi du tog med på turen og tusind tak for ordene. Jeg er selv meget glad for de lange kik og for hver haveafdeling - der er en ny oplevelse i hvert rum :-)

   Slet
 5. Jeg er virkelig imponeret over al det, I har nået på bare 5 måneder. Respekt! Det ser godt ud. Der er sat mange fine planter, godt gået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, vi har givet den gas og vi trænger også snart til at rekreere vores kroppe, men nu føler vi også at vi kan tillade os at nyde det lidt.

   Slet
  2. Ja når der er så meget at lave, længes man efter den mørke vinter bag skærmen eller med en god bog :) mens man glæder sig til at se det hele igen til foråret.

   Slet
  3. Jeg ikke helt der endnu at jeg savner vinteren, men det er min krop ha, ha, ha. Jeg har jo liiiige et projekt lægning af forårsløg. Og så glæder jeg mig til at se haven vågne til foråret :-)

   Slet
 6. FEM måneder...........
  Det er dælme imponerende. Om jeg fatter det. Anlæg, indkøb, plantning, vanding. I må også have fået lidt mad ind i mellem. Man ser tydeligt, hvad en god planlægning kan gøre :-)
  Haven ser dejlig ud på alle sider af huset. Fine detaljer. Virkelig godt gået.
  Hvor må I trænge til vinterpause.
  /Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth.
   Det er også vanvittigt at tænke på for os, men vi er gode til at give den gas og selve planen har stået klar i mit hovede, så vi er gået rimelig struktureret til den. Det er en rigtig god fornemmelse at være, hvor vi er nu og når sandt skal siges så er vores kroppe også begyndt at råbe op. Mit højre knæ med den nedslidte menisk og samme underben og ankel, gider ikke grave mere og Flemmings ryg vil også have pause. Det får de så snart :-)

   Slet
 7. Imponerende hva dere har rukket på 5 måneder. Takk for rundturen!
  Fint med siktlinjene, og dere har virkelig fått plass til mye.
  Lykke til videre/Eirin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du ville med på turen og for din fine kommentar :-)

   Slet
 8. I er godt nok kommet langt! Jeg gyser ved at tænke på alle de beslutninger, I har måttet tage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie Jeg har nydt alle beslutningerne, selvom det ikke har været helt nemt alle steder. Selvom jeg havde tegnet en plan har jeg måtte ændre på nogle ting undervejs fordi de ikke fungerede som tænkt. Jeg har f.eks. ikke været klar over hvor meget det blæste her fordi her er åbent ud til marker, så grusstier blev droppet til fordel for græs og visse træer og buske er ikke velegnede til strid blæst:-)

   Slet
 9. Jamen, jeg har sagt det før: Jeg er SÅ imponeret! Du må godt komme op til mig og lave have hvis du en dag keder dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana.
   Jeg kommer meget gerne og ser jeres landhave i virkeligheden. Min krop magter ikke at udføre arbejde for andre, men hvis jeg kan bidrage med ideer vil jeg gerne det. Jeg synes ellers at I selv er eminente til at få gode ideer :-)

   Slet
 10. Tillykke med det enorme anlægsarbejde. Tør slet ikke tænke på hvor mange planter I har fået i jorden her det første år, men det begynder at ligne en have:)

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla. Nej den tanke tør jeg heller ikke selv tænke, men jeg kan fortælle at det er mange! Inden vi solgte det gamle hus var det en betingelse fra min side at der blev budgetteret med haveanlæg og planter, for jeg kan ikke leve uden:-)

   Slet
 11. Hvor ser det godt ud! Jeg er dybt imponeret over, at det er blevet så flot på så kort tid - jeg kan sagtens forestille mig, at det har været et kæmpearbejde for jer. Men når resultatet bliver sådan, er det det hele værd, ikke?! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Mia, det har været det hele værd! Vi nyder det i den grad og vi savner overhovedet ikke huset eller haven i Bagsværd.

   Slet
 12. Waouooooow hvor er det lækkert og godt! Jeg er totalt imponeret og stor fan af det hele :-))))Hvor er det FEDT!!!! TILLYKKE med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din begejstring Anette, hvor er jeg glad for at du er fan for vi er jo selv superglade for det :-) Indtil videre er her jo ikke så vildt, men det bliver her med tiden, det lover jeg.

   Slet
 13. Det er så flot altsammen, Lisbeth ! Kan sagtens se haveplan og mange overvejelser, men det glæder mig alligevel at der røg 4 roser ned i et ikke-planlagt bed :)
  Dybt imponeret er jeg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ulla.
   Ha-ha, man har jo svært ved at styre sine impulskøb og jeg glæder mig til en dag at kunne vise dig alle mine SYV (7) roser og så lover jeg at når der kommer hegn og stolper op, så kommer der flere :o)
   Der kommer forhåbentlig også flere bede og udvidelser med tiden, men alt har sin begrænsning og for nu er det godt, fint og virkelig dejligt.
   Husk at sætte Gørløse på kortet, når I besøger Sjælland eller storkøbenhavn:-)

   Slet
 14. Your Affiliate Money Making Machine is ready -

  And making money online using it is as simple as 1 . 2 . 3!

  Here's how it works...

  STEP 1. Tell the system what affiliate products the system will promote
  STEP 2. Add some PUSH button traffic (it LITERALLY takes 2 minutes)
  STEP 3. See how the system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

  Are you ready to make money ONLINE???

  Click here to check it out

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)