Huset er solgt


Arvensis Splendens

Efter kun seks uger til salg, blev vores hus solgt. Det har været et hektisk forløb med stor interesse fra flere købere og mange fremvisninger, det har indimellem været nervepirrende, men vi er mere end tilfredse med salget som det endte med.


William Shakespeare  2000

Uden at have mødt de nye ejere, har jeg en fornemmelse af at det hus og den have som vi har skabt og keret om i hele vores voksne liv, havner i de helt rigtige hænder.

Jaques Cartier

Det skal ikke forstås på den måde at jeg tror at de bare elsker alt det vi har lavet, slet ikke - men jeg fornemmer at de har set mulighederne i det der ligger her på grunden.


Odyssey

Jeg har fra start af været bevidst om, at hus og have går videre og nye ejere ændrer det, men når jeg ser nogle af alle de TV udsendelser der handler om hussalg, forstår jeg ikke altid den tilgang, man ser eventuelle købere har til det de ser. Og jeg har faktisk tænkt, at det kunne være en ulempe at haven  er fyldt med bede og blomster som trods alt skal vedligeholdes. Jeg har jo ikke kunne lægge skjul på at der er skvalderkål flere steder, for ukrudt er synligt her i haven indtil stauderne lukker bedene til.Dronningen af Danmark

Men vi har fået at vide, at de nye ejere har nydt haven hver gang de var og se på huset og det glæder mig inderligt, at de ikke ser den som en begrænsning, og i sidste ende kan de jo nedlægge noget hvis det bliver for meget.

Louise Odier

At vi i år bliver begavet med en helt ekstrem fantastisk maj måned, er ubeskrivelig dejligt. Det er som om haven siger farvel til mig på sit allerhøjeste niveau. Roserne er de smukkeste ever! Ikke skyggen af lus eller andet utøj - hvis roser altid havde så smukke grønne blade uden at være sprøjtet med gift - ja så var jeg rosendyrker.Rose de Rescht

Mange spørger mig om det gør ondt at skulle forlade min have, og ved I hvad?


Stanwell Perpetual

Jeg vælger at se fremad. Det var min ide at flytte og Flemming var med på den med det samme. Vi forlader et hus og en have som er på toppen og vi ser frem til alt det nye med forventning og stor glæde.
Fantin-Latour

Kommentarer

 1. Tillykke med salget, hvor er det godt, når nu det var det, I ville.
  Jeg håber, I bliver glade for det nye, overtagelsen må ligge noget ud i fremtiden, I skal vel først have bygget.
  Det bliver spændende at komme i gang med det nye.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, vi sætter byggeprocessen igang nu og regner med indflytning omkring februar, så ja der er noget tid endnu.

   Slet
 2. De nye ejere er heldige at overtage så smuk en have. Hvor bliver det spændende, at du nu skal til at lave et nyt Paradis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, det synes jeg jo også de er. Ja det bliver spændende at tegne den nye have det glæder jeg mig til.

   Slet
 3. Til lykke til jer - og til de nye ejere :-)
  Det er sjovt at flytte og at begynde forfra. Nu kan I komme i gang med jeres nye hus og have. God fornøjelse med det!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana, det glæder mig at du siger at det er sjovt :-) jeg har ikke flyttet så meget i mit liv, men jeg tror at det bliver godt.

   Slet
 4. Tillykke med handlen! Nu kan I for alvor se fremad og lægge planer for jeres nye sted. Når jeg ser dine smukke rosenbilleder, kan jeg da kun sige, at køberne er overordentlig heldige.
  Held og lykke med jeres nye sted!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elna, jeg glæder mig meget til at lægge nye planer - det har været på hold indtil nu :-)

   Slet
 5. Tillykke, dejligt for jer, at det gik hurrthu. Skvalderkål en lader du sikkert blive tilbage 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marie, dejlig hurtigt. Jeg føler med dem som har hus til salg i halve og hele år.
   Jeg prøver at lade skvalderkål blive, jeg får rigeligt med de tidsler og mælkebøtter som pryder hele den nye grund :-)

   Slet
 6. Tillykke - det gik vel nok hurtigt. Det er en dejlig have du har lavet, så det er godt, at de nye er glade for den. Det bliver spændende at følge, hvad du nu skal i gang med. Held og lykke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, jeg tror i hvertfald at haven har været med til at sælge drømmen for de nye ejere.
   Jeg glæder mig meget til at begynde planlægningen af den nye have, den har selvfølgelig allerede form i mit hovede og det glæder jeg mig til at dele med jer :-)

   Slet
 7. Tillykke med hussalget - det var dejligt at det gik så hurtigt - ja faktisk ekstremt hurtigt :) De nye ejere har sikkert ikke kun valgt huset, men hele "pakken" og de må virkelig glæde sig til at flytte ind.
  Så dejligt at din have kvitterer med den skønneste maj - dejlige minder at tage med til næste station, hvor nye haveeventyr venter.

  SvarSlet
 8. Hei.
  Grattis med hussalget. Godt å være ferdig med det når dere hadde bestemt dere for å flytte. Blir spennende å se deres nye plass. God uke til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 9. Ja, tillykke med salget.

  SvarSlet
 10. The new owners are lucky to take over such a beautiful garden. How exciting will you be to make a new paradise now.

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)