Påske 2018

Det er påske, det er koldt udenfor og slet ikke vejr til at være i haven. Her sner det. Sne af den slags som står ind med østenvinden. Den lægger sig ikke, men er isnende kold.

Tidligere på ugen vågnede vi et par morgener til en udsigt, med et fint lag sne i haven

Sneen forsvandt i løbet af dagen, blot for at give plads til endnu et lag.

I sidste weekend var jeg ellers i haven for at rive lidt græs samt i drivhuset for at plante og pynte med hornvioler og tete á tete påskeliljer. Der blev sat lidt havemøbler frem (sommertiden begyndte jo tidsmæssigt) og et par krukker, men jeg kunne godt fornemme at det ikke ville blive terrassevejr denne påske.

Herover udsigt til terrassen fra vores soveværelse onsdag morgen.

De af jer, som følger mig på Facebook og Instagram, ved at jeg nu også har sagt farvel til min gamle Luffe. Luffe kom ind i vores liv i 2002 i en periode, hvor jeg arbejde freelance, jeg havde korte arbejdsdage og lange ferier. Han knyttede sig meget til mig og hvor jeg var, var Luffe også.

Jeg har løbende fået hans helbred og dermed livskvalitet vurderet hos dyrlægen og nu var det tid  for Luffe var træt. Derfor var jeg meget afklaret i forhold til den beslutning, som jeg skulle tage. 

Heldigvis havde jeg skiftet til en rigtig god dyrlæge, som kom herhjem og dermed fik Luffes liv en afslutning i hjemlige omgivelser efter en dag, hvor han og jeg havde hygget os, en dag hvor alt var fredelig uden en masse gøremål.

Her sidder han på sin yndlingsplads sin sidste morgen og th. sammen med Vilmer i 2004.


Vilmer


Luffe

Nu følger en periode i vores liv uden hunde, men jeg er ikke i tvivl om, at jeg igen skal have hund. Jeg er i den grad et menneske der lever livet hjemme og i naturen som omgiver mit hjem. Jeg har ikke behov for den uafhængighed, som man har uden husdyr. Jo jeg kan lide at rejse, men størstedelen af mit liv uden for arbejdstiden, foregår i mit hjem og i min have og her skal være sjov og ballade.

Undskyld mig, dette blev en anderledes blogindlæg denne påske. Hvis I savner billeder af påskepyntninger, kan I følge dette LINK HER.

RIGTIG GOD PÅSKE

(Og kan vi da så snart få noget havevejr???)

Kommentarer

 1. Smukt indlæg om Luffe, jeg sidder og bliver helt rørt over at læse om jeres afsked. Det lyder helt rigtigt på den måde.
  Jeg har selvfølgelig allerede tænkt, om I da ikke skal have en (eller måske 2) nye hunde igen, for som du skriver, en hund kan vi ikke undværet, i hvert fald ikke, hvis vi holder af at have en lille hund til at tage imod os, når vi kommer hjem. Jeg glæder mig til at høre om det nye valg af hund, for lige nu er det meget tomt hos jer.
  Sneen derimod den kan vi nu godt undvære. Her hos os lægger det sig heller ikke, men hvor er det koldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, det forgik nemlig på den helt rigtige måde. Ja her er meget tomt og vi har nærmest aldrig haft det så ryddeligt og rent, der er grænser for hvor meget Flemming og jeg fælder og gulvet er jo ryddet for hundesenge og sager.

   Slet
 2. Hei.
  Det er ikke greit når sånne ting skjer. En blir så glad i disse små firbeinte. Jeg leser at dere vil ha en ny hund. Det hadde ikke jeg orket. Her er det også bitende kaldt. Håper på varme snart. Fortsatt god påske til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man bliver glad for sine firbenede og jeg har bestemt mod på en ny, men der kommer til at gå lidt tid.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 3. Det gør så ondt at sige farvel, selv om det er tid.
  Dejlige billeder af glade hunde.
  Her er det også meget koldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. I dag slog vejret om og er knap så koldt, jeg håber at det holder.

   Slet
 4. Kære Lisbeth
  Jeg føler roen der er i jeres sidste farvel-måske fordi i alle var afklarede og Luffe var klar. Det må være rart, på trods af savnet og at det er hårdt at sige farvel.
  Kan godt forstå i venter lidt med en ny hund,som jeg også vil glæde mig til at hilse på her.
  Fortsat rigtig god påske
  Kærlig hilsen og knus fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette
   Det er hårdt at sige farvel, men det ansvar må tages, dyrlægen sagde at det var yderst sjældent at en hund bare lagde sig ned og sov ind.
   Tak og kærlig hilsen fra Lisbeth

   Slet
 5. Hvor var det en god afsked du tog med Luffe. Beslutningen var gennemtænkt, og han faldt bare i søvn derhjemme. Det har jeg aldrig hørt, man kan.
  Jeg har altid været glad for den afhængighed, der følger med en hund. Det er noget af det skønneste, der findes. At jeg ikke har hund i dag skyldes andre ting, men jeg kan godt forstå, at du vil have hund igen, når tiden en dag er til det.
  God påske - foreløbig har vi fået sol. Varme og grøde venter jeg stadig på.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en god afsked, jeg var glad for at det kunne gøres sådan.
   Det er meget givende at have hund og jeg ser frem til den dag vi igen får en i huset.
   Tak, vi fik også sol idag og jeg slikkede en smule i en krog op ad huset selvom det stadig var lidt køligt.
   Kh Lisbeth

   Slet
 6. Hej Lisbeth,
  Ja hunde bliver en del af familien. Det er tomt når de ikk er der mere. Dejlige billeder af de to hunde og smiler ved hvor mange gange de har suset rundt omkring spejlbassinet og været oppe i det. Her lidt nordligere i Hørsholm er der ingen sne. Det er koldt, men jeg vil lidt ud i haven i dag. Rode og se efter planter kan jeg vel altid gøre. God påske og forstår godt I skal have en ny hund. kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var jo heldige at have hundene da børnene flyttede, men nu hvor de er væk er her virkelig tomt. Det bliver godt når vejret og jorden bliver klar til at jeg kan komme ud og fyre noget energi af, men som du kunne jeg nok også gøre lidt. Kh Lisbeth

   Slet
 7. Det gør altid ondt at sige farvel - men jeg synes det hjælper lidt at vide, at ens elskede dyr har fået fred.

  Kan godt forstå du vil have hund(e) igen. Jeg har haft kat(te) de sidste 30 år og kan slet ikke forestille mig et liv uden. Bevares, jeg kommer ikke ud at rejse ret ofte, men efter jeg har fået mit hus/have, så er behovet nu heller ikke så stort.

  Til juni skal jeg på haverejse til Nordjylland og det glæder jeg mig til, for kæresten bliver hjemme og passer på kattene og huset :)

  God påske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke nemt at sige farvel, men jeg har det også godt med at have taget ansvar på det rigtige tidspunkt. Dyr er jo seje og lader ofte som om alt er godt - det kræver naturen jo, så jeg synes at det har været svært at tyde dem helt her på det sidste, men jeg har det godt med at de har fået fred.
   Det med pasning er man nødt til at have med i overvejelserne, for det er jo rarat at rejse lidt ud engang imellem. I år skal jeg på haverejse til england og der kommer til at ske noget mere som gør at jeg venter med at få en ny hund.
   Det er dejligt for dig at vide at kattene er i gode hænder hos kæresten når du skal afsted, så kan du rigtig nyde turen :-)

   Slet
 8. Det er det værste man kan miste. Hænger lidt sammen med det er et valg man har taget. God påske fra den sne ramte egn.

  SvarSlet
 9. Kære Lisbeth
  Det gør altid så ondt når vi må sige farvel til vores trofaste firbenede venner. Men hvor er det godt du har den rette indstilling og tager ansvar. Det er så dejlige billeder af de to hunde du viser. Tak for at dele dem.

  Lone

  SvarSlet
 10. God påske fra den sne ramte egn.


  Royal1688

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)