På tur til Mors. Del 2 - Margrethes Tara

Typisk for mig, fik jeg ikke taget så mange billeder da vi besøgte Margrethes have på Mors. Når jeg befinder mig i hyggeligt selskab, føres rundt i haven og vi taler om blomster og bede, ja så er det først når jeg er hjemme igen, at det går op for mig at jeg ikke fik fotograferet alt det, jeg gerne ville.

Men lad dette indlæg være en teaser - og tag så selv afsted og besøg haven når der inden længe er åben have - se her. Du kan selvfølgelig også læse bloggen Mit Tara.

Det første kik ind i haven på den ene side af stuehuset viser, at her er en have der på trods af sine mange m2 byder på hygge og romantik i form af fine farveafstemte bede, formklippede træer- og hække og skønne siddepladser.

Langs husfacaden blomstrer New Dawn og der står smukke krukker med hornvioler og margueritter  - inde i haven masser af stauder, roser og hortensia.

Der er virkelig kælet for haven med afpudsning som sikrer forsat blomstring.

Roser og Astrantia - et smukt mix.

Køkkenhaven bestyres af gemalen Carsten og her er tale om en frodig og velplejet en af slagsen - den minder mig om min fars. Lange lige rækker med velvoksne lækre grønsager - her er tegn på både ordentlig jord og pasning.

Selvfølgelig har spaden plads her - klar til at høste grønsager til aftensmaden.

I haven ved husets bagside er lavet en lang pergola på skrå mellem køkkenhaven og blomsterhaven. Og så er der sat rosenbuer op lige ud for terrassen ud for stuen. Ved buerne er der bede plantet til med roser og stauder i de smukkeste farver.

Her er endnu et foto fra forhaven - et hyggeligt kik hen mod fontænen.

Tusind tak Margrethe fordi du tog så gæstfrit imod os - det var en dejlig oplevelse.

Kommentarer

 1. Wauw, det ser vildt godt ud - der er virkelig sket noget siden Margrethe viste alle sine nyetablerede rosenbuer.
  Imponerende køkkenhave :)

  SvarSlet
 2. Margrethe har tjek på haven, skønt at se de fine billeder fra mit Tara. Tak for billederne og turen.

  SvarSlet
 3. In any language...........there are no words for this. Beautiful.

  Garden & Be Well, XO Tara

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth.
  Tak for turen. Selvom jeg kender haven fra Margrethes blog, synes jeg alligevel du får nogle andre billeder ud af dit besøg. Det ser rigtig godt ud og jeg vidste vist slet ikke de også har køkkenhave. Det er så godt nok også mest blomsterne der interesserer mig, men alligevel. Du fanger nogle rigtig fine stemninger og flotte blomsterbede med dit kamera.
  Knus Malene

  SvarSlet
 5. Sikke en spændende oplevelse! Tak fordi du viser billeder og fortæller og den skønne have. Rosenbuer så jeg forleden dag i Fredensborg slotshave - det er utroligt flot.

  SvarSlet
 6. Ihh hvor ser det godt ud, hvor er det godt, at se hvad hun har gået og arbejdet med. Det er blevet så flot! - Tak for kigget :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 7. Wow sikke en rosen og blomsterrigdom. Tænker duften må havde været intens. Tak for teaseren.

  SvarSlet
 8. En drøm af en have, 1000 tak for at præsentere, det er en fornøjelse!

  SvarSlet
 9. Hej søde LIsbeth.
  Det var en stor fornøjelse at have besøg af jer.
  Stort knus til dig :)

  SvarSlet
 10. What a gorgeous garden - so lush and pink - my favourite! The hydrangeas and roses - I can only dream of such abundance.

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth.Sikke en et skønt indlæg fra Tara.Har jo snakket med Margrethe nogle gange............både på Mors og i Kolding.
  Og det er da en vidunderlig have hun har..............skønne roser og hortensia.
  For ikke at snakke om den stor køkkenhave.
  Knus Jette

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)