Drivhuset - nu står det der!

Nu står det her!

Og er så småt taget i brug, selvom der er et lille hængeparti i et enkelt hjørne.


 Ved terrassen står en noget lettere og mere transparent krukkesamling end der plejer.


udenfor og indefra

Jeg har fået udsigt til haven fra en ny vinkel.

I første omgang har jeg taget bord og stole ude fra haven. Jeg kunne tænke mig noget mere blødt og afslappende at sidde i, men vil jo også gerne kunne sidde og spise der. Så der tænkes.....


Og det samme gælder udsigten når vi sidder i drivhuset og kikker ud mod indkørslen og vejen - det havde jeg slet ikke tænkt på, så her skal der mere grønt op som kan dække for udsynet.

Det er svært at se fra denne vinkel, men i hjørnet længst væk er der lavet et L-formet bed på måske 3m2, hvor jeg har plantet tomater, agurker og persille. 


Agurker på vej


Fire forskellige tomatplanter er det blevet til - altså det samme antal planter som i det gamle drivhus indtil videre. Jeg kan sagtens have planter i krukker på gulvet også, så hvis jeg falder over nogle flere kommer de med hjem. De skal nok nå at blive til noget. Foran tomaterne står estragon og citronverbena i krukker. På gulvet er der lagt gamle rensede mursten af typen Flensborgsten og inde for døren er den smukke Helle Nørby sten, som jeg vandt sidste år, placeret. Jeg har valgt at flytte den ind for også at have glæde af den når jeg sidder inde i drivhuset - jeg kan stadig se den når jeg sidder ude på terrassen.


Det er slet ikke til at forstå at jeg for 3 måneder siden ikke havde planer om nyt drivhus. Alligevel er det en drøm som er gået i opfyldelse og jeg glæder mig over hvor smukt det er blevet. Det er så sandt, når Tante Grøn i en kommentar for nylig her på bloggen skrev:

"Der virker som om, at det altid har været meningen, at det skulle stå lige præcis der."

Kan du du forresten huske min tegning?


Kommentarer

 1. Wauw, Lisbeth - hvor er det smukt. Stort tillykke med at det er færdigt :)))

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare blevet flot og hyggekrog med udsyn til den smukke have..:-)
  Her skal det nok tilbringes meget tid og drikkes meget kaffe i de kommende år.
  Stort tillykke med driverhuset..knus fra navnesøsteren i nord..<3

  SvarSlet
 3. Fedt Lisbeth, jeg under dig det dejlige drivhus! - Tillykke med det! :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud, kender godt den der med at det er som det altid har stået der, sådan er det også med vores! Så dejligt at kunne sidde der, specielt på en regnvejrs dag, eller når aftenen begynder at blive lidt kold, så er drivhusvarme bare skønt. Tillykke med dit flotte drivhus:-D

  SvarSlet
 5. Tillykke, Lisbeth - hvor er det flot, og gulvet er meget smukt.
  Ja, det virker nemlig som om, det altid har været meningen, at drivhuset skulle stå netop der. Nu ønsker jeg mig endnu mere et selv :-)

  SvarSlet
 6. Ser så godt ud, flot drivhus. Jeg havde også planer om lige præcis den model du har fået. Men vores have er bare lidt mindre end din og jeg syntes simpelthen ikke det kan bære sådan et stort drivhus. Så mit er blevet et vægdrivhus. Det er ikke så smukt som dit, men fungerer fint til formålet. Men tillykke med din lille nye ;-)

  SvarSlet
 7. Flot flot - tillykke med det, det skal du nok få meget glæde af, det har du allerede nu.
  Dejligt at sidde inde og kigge gennem glas ud på din skønne have.

  SvarSlet
 8. Typisk havequinde! Aldrig så snart har du fået indrettet et lækkert orangeri, før flere nye haveprojekter melder sig.

  SvarSlet
 9. Kære Lisbeth.

  Jeg kan jo næsten høre dig spinde, når du sidder inde i dit Velværehus:o) Hvor ER det blevet fantastisk, Lisbeth. Jeg glæder mig sådan på dine vegne. Du vil få et nyt ude- og sjæleliv, med dit skønne glashus.

  Knus og kram

  SvarSlet
 10. PS Helle Nørby-flisen ser vildt godt ud i gulvet. Sådan een vil jeg også ønske mig.

  Flere knus

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth.Også et stort tillykke fra mig med dit smukke drivhus.............og sikke en udsigt over haven du har.
  Hvor stort er det?............og et forslag til dit hjørne ud til indkørslen.Hvad med en vin.Har selv en i mit hjørne som jeg er rigtig glad for,.Og som giver rigtig mange druer.
  Er også vild med den flotte opsats der står inde i drivhuset.Og din smukke sten fra Helle Nørby.........min søster Gitte har også en sten i sin trappe.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 12. Ej... tillykke :) Hvor ser det hele fint ud - jeg er også vild med murstensgulvet og Nørby flisen er jo ikke for hvem som helst, men lige til dig :)

  SvarSlet
 13. Så fint det ser ut, grattis! Jag förstår att du är nöjd.
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 14. Det ser vildt godt ud. Tillykke med det.

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med det nye drivert. Sådan et ønsker jeg mig også. Det ser godt nok lækkert ud :)

  SvarSlet
 16. Tillykke med det - ser super godt ud. God fornøjelse og dejlig sommer ønsker jeg dig ;0)

  SvarSlet
 17. Hvor er det blevet flot, det giver nye udsigter og muligheder :-) og sikken et flot gulv I har lagt, det er bare endnu flottere når det er genbrugs sten. Hvor fandt du dem, og kostede de ikke en bondegaard?

  SvarSlet
 18. Hold nu op, det er blevet flot, Lisbeth! :) Super hyggeligt :)

  SvarSlet
 19. Et stort tillykke. Jeg er SÅ glad på dine vegne. Hvor ser det godt ud. Jeg er overbevist om, at du kan få mange timer til at gå med at lege der, og jeg er ganske sikker på, at det kun bliver smukkere og smukkere. Guldsmede stenen ligger helt perfekt der ;-)

  SvarSlet
 20. Tillykke med det - hvor er det smukt! Er sikker på du får mange stjernestunder der :)

  SvarSlet
 21. Tillykke med det flotte drivhus. Er sikker på at du får meget glæde af det. Det er så lækkert med sådan et rum ude i haven, hvor man kan være uanset vejret.
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 22. It's beautiful, Lisbeth. You will have years of enjoyment from your greenhouse. I like the idea of a cosier seating arrangement too - you must be comfy while you look out at your garden!

  SvarSlet
 23. Hej Lisbeth.
  Har fundet dit super flotte drivhus her på bloggen:-)...Vi er netop ved at skulle sætte et lignende op, også med murstensgulv, så har lige et spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med. Vi ønsker et bed i den ene ende til tomater og vin. Men hvordan har i afgrænset bedet indtil kanten af drivhuset/ murstenene? har i brugt træ eller mursten på højkant? Det skal vi vel allerede tænke på før vi går i gang med stabilgrus/sand/mursten. lavede I en træafgrænsning før i lavede gulvet eller?...Håber du kan finde ud af mit lidt kringlede spørgsmål...Ha en dejlig dag. Kh. Laila

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)