Dyrene underholder

Åh jeg sukker jo efter at fotografere flotte fugle ved fodrepladserne i haven, men det går ikke altid helt som jeg ønsker. 


Underholdning er der dog masser af - bla. dette skønne par grønirisker der kan sidde længe mens de spiser og nyder udsigten fra fodertårnet.


 Hvorimod mejserne flyver hen, snupper en nød og pist er de væk igen på en gren i nærheden og spise. Duerne..... ja de skal jo også være her

Som I kan se er det småt med sneen her på egnen, men frost er her og det er skønt - det er der andre end mig der synes - Vilmer tager sig en tørvask på isen i spejlbassinet
 Beskæring? Jo det blev det faktisk til i det klare vejr, og så fik jeg dækket roserne med grenene fra juletræet og jeg huskede at gemme toppen til sådan en her.

 Indendøre giver jeg den fuld gas med forårsstemningen, det er noget af det bedste jeg ved - forårsløg og knolde i massevis til vindueskarmene.


Jeg ønsker jer en dejlig uge.

Kommentarer

 1. Orv, skønne billeder. Især din kollager med Vilmer, får mig til at smile. Hvor sjovt forresten. Da jeg i dag ved nede i haven, forsøgte jeg at tage billeder af fuglene efter at have fyldt op med jordnødder, men de blev så slørede og dårlige (billederne altså), fordi de små pipfugle ikke sidder stille ret længe af gangen. Jeg vil næsten lægge hovedet på bloggen over, at de pipper til hinanden, når de ser mig indsamle foderautomaterne.

  SvarSlet
 2. Godaften Lisbeth.Ja! de fugle er svære at fange med linsen.Jeg har også prøvet forgæves inde fra vinduet....de er for hurtige til mig.
  Det er ikke bambi på isen men hunden....og den ser da ud til at nyde det.Dejlig med lidt forårsvækster i vindueskarmen til at lyse op her i den kolde og mærke tid.God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 3. Nej hvor smart.....det du har gjort med juletræstoppen! Jeg kan godt huske, at jeg har set den før, men det bliver jo ikke ringere af at blive genopfrisket, vel?
  Sikke nogle dejlige fuglebilleder du disker op med. Er det ikke fantastisk, at vi har sådan nogle farverige fugle i Danmark? Jeg har det som Nette, de er svære de små fugle, at indfange i linsen. Men du har gjort det godt!
  Herligt at Vilmer kan også kan bruge spejlbassinnet!

  SvarSlet
 4. Lige så snart jeg hiver kameraet frem, er fuglen fløjet. Jeg har fået en halv centimeter sne mere end du har, men langt fra så meget som vi er lovet. Jeg sætter plastikpotter på hoved over mine hurtigt forårs planter og så en pind igemmen et hul i bunden, så de ikke blæser væk. Der skulle helst komme lidt sne og dække over dem, så ikke planterne fryser ihjel, som sidste år.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder. Jeg ville også ønske jeg kunne nå og fange de flotte fugle, men de er godt nok hurtige.

  Dejlige billeder af vuffer. Godt det er helt frosset ellers var overraskelsen måske stor :) Hvor er den skøn.

  KH
  Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Well done - the photo of the birds is great.
  Little Vilmer - is he a Cairn Terrier? He certainly looks like ours.

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder, Lisbteh, og Vilmer er slet ikke til at stå for. Ja, nu skal vi give den gas med smukke forårsblomster indendøre. Jeg har et fodertårn magen til dit - det er især skovspurvene, der bruger det her.

  SvarSlet
 8. Her har vi også forår inden døre. Og her har vi også en westie. Hvor er Vilmer skøn ;-) Og en god uge til dig!

  SvarSlet
 9. Jeg blev overrasket over at se, du har en Westie, de er nu skønne, Jeg har selv haft en en gang. I går havde vi besøg af en kernebider, men da jeg gik efter kameraet, var den pist borte, de er ikke meget for at lade sig fotografere, men jeg holder øje. Lige nu går der en fasan rundt derude.

  SvarSlet
 10. I sidste århundrede reklamerede de for noget pulver man kunne komme i håret, og vups var det fedtede slaskehår transformeret til en let og luftig og meget velsiddende frisure, og man kunne fornøjet takke ja til "sheikens" invitation.... måske er det noget for Vilmer, han ser nu ikke ud til at behøve det :) :)

  SvarSlet
 11. Tak i lige måde.
  Ja, det er underholdende med fugle i haven, men de er svære at fotografere.
  Hvor er han sød, ham Vimmer :o) Vores hund holder sig helst indendørs, når det er koldt som nu.
  Smart idé med juletræstoppen. Det ser rigtig fint ud med 'rederne'.
  Forårsblomster i vindueskarmen skal der til for at komme igennem den sidste tid, inden lyset og varmen vender tilbage.

  SvarSlet
 12. Det er altså nemmere at fotograferer blomster end fugle, - ihvertfald i stille vejr!! ;o) Vilmer er vist en rigtig charmetrold.. :o)

  SvarSlet
 13. Jeg synes nu, det er nogle flotte fugle billeder du har taget.

  Flot forårsdekoration du har lavet ud af det gamle juletræ :-)

  SvarSlet
 14. Vilmer er da bare for skøn :)

  SvarSlet
 15. Det er hyggeligt med fuglene lige udenfor døren. Jeg har ikke rigtig tålmodighed til at fotografere fugle, men det har H.J. heldigvis.

  Hvor er din hund sød :-)

  SvarSlet
 16. Kære Lisbeth

  Nu rabler det vist for mig. Jeg var i eftermiddags nede i haven med mit sigt-og-skyd kamera for at se, om jeg kunne fange et par fugle med linsen i solskinnet. Jeg listede rundt, stod ind i mellem stille som en saltstøtte i kulden for ikke at forstyrre dem og knipsede løs. Indtil ........ jeg opdagede, at kamerakortet ikke var sat i. Ikke første gang jeg tager billeder uden "film".

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha Nette - og du fik helt sikkert ellers fanget dem i nogle flotte vinkler:o)
   Der er en ommer - Du må afsted ud med røjserene på igen og jeg glæder mig til at se resultatet.

   Slet
 17. Tak i lige måde Lisbeth - du må også have en dejlig uge.
  Hvor er det nogle SKØNNE billeder du har taget af Vilmer, han er da slet ikke til at stå for.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 18. Smuk collage af Vilmer.
  Tak for kigget.
  Jeg holder meget af havens fugle, men hvor er det dog vanskeligt at få nogle gode billeder. De er der men vips er de væk igen.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 19. Ih hvor han hygger sig ham Vilmer........skønt.....så får fuglene vel madro i mens :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)