Rosenbuket

Billedet herunder minder mig om et gammelt almuemaleri på grund af lyset eller mangelen på samme. Jeg har klippet en stilk fra hver rose Reine des Violettes, R. de Rescht, Jauques Cartier, Arvensis Splendens, Louise Odier, William Shakespeare 2000 og New Dawn, en skøn duftende buket.


Fra en anden vinkel er udtrykket helt anderledes, lyset fra vinduet gør roserne næsten selvlysende


Ude i krukkerne er der fuld gang i georginerne


Dem klipper jeg også buketter af.

Kommentarer

 1. Ja man kan ikke få nok af alle de skønne roser og dahliaer. Dog lader mine dahliaer stadig vente på sig. Det er kun enkelte der er sprunget ud.

  Hilsener Helga

  SvarSlet
 2. De er meget smukke - både roserne og georginerne.

  SvarSlet
 3. Smuk-smuk buket, sikken en overflod. Også nogle skønne dahlia, jeg er også begyndt at plukke ind af mine, en af sommerens dejlige fornøjelser.
  Hyggehejsa fra fru friis :o)

  SvarSlet
 4. Smukke blomster og dejlige billeder, Lisbeth! Ja, lyset kan gøre en stor forskel, når man fotograferer. Her hos os er det endnu kun en lyserød klatrende rose, der er sprunget ud.

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med billeder i naturligt lys - det første billede er SÅ smukt. Blomsterne er alle vidunderlige, Lisbeth.

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 6. Meget smukke billeder. Jeg er ikke forfalden til roser(endnu - det ulmer når jeg blogger), har dog to New dawn, en smuk uden navn fra Netto og en Gertrud Jekyll(hvilken duft), men Georginer og den overflod af blomster til vaserne de giver, elsker jeg.

  SvarSlet
 7. Åha sikke nogle dejlige roser :-) suk ....Jeg ælsker bare din almue stil! :-D
  Desværre er der nu pause i de fleste af mine roser :( Det skal jeg huske til næste år, så jeg kan lægge min ferie på dette tidspunkt.
  Knus Gro :-D

  SvarSlet
 8. Hvor er de smukke - her blomstrer roserne også lystigt :0)
  ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 9. Smukke buketter og sjovt med lys og ikke lys, sikken en forskel.

  SvarSlet
 10. Hei på deg!

  En helt utrolig skjønn rosebukett du har plukket! Sukk, er det ikke herlig å kunne plukke slikt fra sin egen hage? Jeg likte så godt den mørke rosen. Er det Reine des Violettes, mon tro?

  KOs deg med roser, georginer og alt nydelig i hagen!

  Klem Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine
   De helt mørke roser er Burgundy Ice (som jeg har glemt at nævne) til venstre og William Shakespeare 2000 til højre. Reine des Violettes er en mellemting af lilla og lyserød.

   Slet
 11. Super smukke roser, en dejlig buket :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 12. I was glad to see an Explorer Rose from Morden, Manitoba in that bouquet! This has been a wonderful year for roses over here - something to do with the misty weather all spring, I suppose.

  SvarSlet
 13. Så smuk en buket Lisbeth.......og geoginer SUK.....sneglene har været hårde ved mine få i år så jeg er spændt på om de kommer sig.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Måske skulle jeg bare have et skærebed med roser for i buketter er de fantastiske. Ligesom georginer. Der er bare ikke noget bedre end buketter fra egen have.

  /Birgitte - som overvejer om Frk. Iberis har brug for en fejepige mere.......

  SvarSlet
 15. Hej Lisbeth. Sikken flot buket. Smukke roser. Her er Dahlia´en også så småt ved at komme igang, men kan dog ikke plukke buketter endnu.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)