lørdag den 11. december 2010

Winter Wonderland

I fredags lå sneen tykt og frosten havde fat hele dagen. I forbindelse med det årlige julefrokost arrangement på mit arbejde var vi på en ca. 3 timers orienteringsgåtur i området nær Søndersø i Værløse. Det var koldt, men vejret var helt fantastisk. Mens vi ventede mellem 2 poster jeg tog dette foto med min mobiltelefon.
 

Da jeg tog hjemad ved midnatstid regnede det og hele lørdagen har det været tø, sneen smelter i en vældig fart og vandet er væltet ud over tagrenderne - det er ok at noget af sneen forsvinder for her lå efter nogle store dynger, men jeg håber altså at det smukke snelandskab kommer tilbage inden længe.

16 kommentarer:

 1. Det var ellers en aktiv julefrokost...:-o)
  Hvor ser det dog flot ud med de snedækkede marker.
  Det er samme slags vejr her, utrolig urolig nat med masser af bulder og brag. Og meget blæsende.
  Men i nat bliver der koldt igen, så er det om at passe på de glatte veje.
  Lidt sne må det godt komme til juleaften, nu har vi jo blevet vandt til det..:-o)
  Fortsat god weekend fra Lisbeth.

  PS.: Tak for fødseldagshilsen til Pernille, tænk min "baby" biver 37 år.

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth.
  Det var da et fantastisk smukt vinterbillede. Har du meldt dig til Claus Dalby's fotokonkurrence ? Det ville være fedt at vinde en rundtur i Danmarks mest "flittigt blomstrende" have.
  Ha' en skøn søndag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 3. Det var da en dejlig ide til en julefrokost. Og sikke et flot billede.

  SvarSlet
 4. Personligt har jeg fået nok sne. Men det lyser op og ser fint ud.

  SvarSlet
 5. Smukt! Selvom sneen er besværlig, så er den kønnere end de små grå klatter, der ligger tilbage efter gårsdagens tøvejr. I virkeligheden er det jo bare et spørgsmål om det rigtige tøj og så i øvrigt indrette sig efter vejret.

  SvarSlet
 6. Det var da en fin måde at holde julefrokost på - skønt ser det ud med de hvide marker..... men det er så besværligt at cykle, så jeg må tage bussen og jeg s a v n e r min cykeltur

  SvarSlet
 7. Sikke et dejligt billede du har taget! Julefrokost og orienteringsgåtur lyder som en sjov kombination :-)

  SvarSlet
 8. Det var virkelig forfriskende med en lang tur udendørs med opgaver vedr. firmaet frem for at sidde indendørs hele eftermiddagen. Dagen sluttede med en helt fantastisk middag så stor ros til arrangørerne:))
  Jo Lone jeg deltager i CD konkurrencen, men ikke med dette billede og der er mange om biddet! men det ville da være dejligt at vinde - jeg har set haven i 2009, men der er jo virkelig sket meget siden da!

  SvarSlet
 9. Snøen regner bort her også og jeg liker det ikke i det hele tatt. Det var et nydelig vinterbilde- høres ut som om dere hadde en flott tur! Ønsker deg en fin ny uke!
  Klem

  SvarSlet
 10. Hej!
  Va kul att du kikade in hos mig! :)
  Villken underbar bild du visar idag! Riktigt härligt vintrig.
  Lycka till på utlottningen!
  Hälsar,
  Anna-Karin

  SvarSlet
 11. Det var da en herlig kombination af en julefrokost. Vi har lige været i Sverige, hvor det også var tøvejr om lørdagen. Herefter hård frost natten til Søndag. Det gav nogle herlige motiver (som kan ses på min blog)Sne er der stadig meget af der ovre. Herhjemme er sneen næsten væk og det er i skrivende stund gråt derude. Så heller sne til mig.

  ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 12. Hej Lisbeth, kul att du gilla min blogg, och mina krukor....ja de gamla silverfaten är så charmiga....
  Kram Malin

  SvarSlet
 13. How nice to work at a firm that organizes a walk and a dinner for its staff!
  We have had a lot of rain here, but it may snow a little by Christmas, if we are lucky.
  Thank you for your kind wishes - I am still struggling with my back and unable to blog (difficult to sit for long!) but I am glad that I dropped by to read your post!

  SvarSlet
 14. Hej där, var inne på din blogg två ggr för att den var så fin...sedan såg jag att du varit inne på min och kommenterat så nu är det tredje gången gillt. Underbar vinterbild du tagit...visst är det en härlig tid vi har nu..Hoppas du får en fin jul! Torprosen

  SvarSlet
 15. Kære Lisbeth - tak for alle dine fine kommentarer på min blog gennem sæsonen. Det er alt for sjældent, jeg besøger din blog, men nu har jeg været lidt rundt for at læse dine mange indlæg. Flot.

  Jeg er lige en tur rundt i cyberspace for at sige tak til alle jer, der har linket til min blog i denne sæson. Tusind tak og rigtig glædelig jul.

  Julehilsner fra Claus

  SvarSlet
 16. Hej Lisbeth.
  Jeg er bare lige forbi, for at ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul.
  Kh Lone

  SvarSlet

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)

You might also like:

Related Posts with Thumbnails