tirsdag den 18. maj 2010

Hilsen fra vindueskarmen og Syrenerne


I bunden af min have står syrenerne med det skønne navn Syren vulgaris 'Andenken An Ludvig Späth' 
billedet ovenover er taget i søndags hvor det var gråt efter regnen og da så de nærmest lavendelfarvede ud, men de er purpurfarvede og det varer ikke længe før de ser ud som nedenfor:


Jeg venter stadig på at blive haveklar - jeg har hostet mig til en fibersprængning og det gør pokkers ondt ! Så efter arbejde og hundeluftning bliver det til en rundtur i haven og så ellers vanding af alle smågevæksterne som fylder bænke og vindueskarme i stuerne! Jeg skal forøvrigt hilse fra 2 georginer og sige at de begynder at blomstre en af de nærmeste dage....

5 kommentarer:

 1. Riktig vakkert! Store endringer hver dag nå;D

  SvarSlet
 2. Din stakkel, håber du snart er helt frisk. Der er godt nok fart på din georginer, dem får du glæde af længe. Smukke syrener

  SvarSlet
 3. Hei og takk for hyggelig hilsen på bloggen min. :) Ja, det er temmelig stor forskjell på dine syriner og de hos meg. Heldige dere som er litt lenger fremme i Danmark. Men nå reiser jeg på jentetur til København i morgen, og gleder meg stort!
  Trine

  SvarSlet
 4. av for den da Lisbeth....så er der heller ikke noget med at grine :0) God bedring

  Jeg elsker syrener og glæder mig til mine springer ud :0)

  Rigtig god pinse
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Syrenernes duft og blomstring - lyse nætter.. det er da skønt:O)

  Furulunden: ja der sker virkelig meget lige nu det er dejligt.

  Anette og Dorthe: ja tak og av - også når jeg griner - af en eller anden grund kan andre godt lide at få én til at grine når man ikke kan:)

  Trine: Tak for din hilsen - jeg håber du har en dejlig tur i København, jeg har lige vundet et Oslo-cruise og glæder mig, men venter til august.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)

You might also like:

Related Posts with Thumbnails