tirsdag den 4. maj 2010

Focal point

Mit kar som jeg har nævnt i indlægget "Ild og vand" er på plads for enden af haven og jeg har besluttet at der skal plantes et hjertetræ bagved karret og sammen vil de udgøre et Focal point (jeg kan godt lide den engelske betegnelse frem for focus punkt - hehe)
Karret har Flemming støbt til mig og jeg er SÅ glad for det. Det er blevet rigtig godt og det synes hundene bestemt også! Lige nu har jeg dækket jorden under karret med sort ukrutsdug for at slå græsset ihjel, senere skal der plantes rundt om det, men jeg har ikke besluttet hvilke planter - det er jo en del af skovbedet - tænker lidt på høstanemoner....?

Et andet Focal Point jeg netop har fået er intet mindre end et scoop - en hvid havebænk som var sat ud til småt brandbart nede af vejen - jo den trænger godt nok til maling, men alligevel! Er det ikke bare fantastisk?

4 kommentarer:

 1. Så vakkert sementkaret ble! Jeg er så glad i slike grove elementer i haven. Vilmer er en ordentlig godgutt ser det ut til :) Flotte fokuspunkt du har i haven din også. Benken som vi kaller Skagenbenk, er helt skjønn

  SvarSlet
 2. Tak Ninni på billedet har Vilmer lige jagtet en kat som bor på den anden side af hækken - han var ikke meget for at vende sig om:) Jeg synes det var et fund med den bænk!

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth

  Dejlige ting i haven ,o) Skønt kar - og herligt, når vi er nogen, der får glæde af det, andre smider ud ;o) Tak for din søde hilsen hos mig ;o) Jeg holder nu en arbejdspause - uden indtægt! Har brug for at få stressen ud af kroppen, inden jeg starter et nyt arbejdsliv! Go' uge til dig. Knus fra mig! Joan

  SvarSlet
 4. Lækkert kar, glæder mig til at se det færdige resultat. Tænk at smide så fin en bænk ud, heldigt du fandt den.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)

You might also like:

Related Posts with Thumbnails