lørdag den 24. april 2010

På vej....

Efter en lang og dejlig havedag gik jeg den sædvanelige runde for at nyde haven og solens sidste stråler og se nu her.... knopper i syrenen er på spring:


Anemonerne som jeg egentlig ikke har styr på hvad hedder er i deres allerbedste form lige nu sådan en dag hvor solen skinner i dem hele dagen. De er store og fantastisk smukke.
Jeg elsker blå perlehyasinter

Det har været så koldt at jeg ikke rigtig har fået pyntet på terasserne, men her en lille begyndelse

3 kommentarer:

 1. De anemonene var kjempesøte! Det er kaldt her også, i dag må jeg frem med vinterjakke og vanter igjen når jeg skal på tur med Bimbo. I går var det sol og jeg fikk gjort mye i haven, bl.a begynt beskjæringen av de rosene som var klare. Jeg måtte også vanne bedene mine, det har nesten ikke vært nedbør i april så jorden var knusk tørr. Jeg ser at det er kommet mye lenger hos dere på syrinknoppene dine. Mine er mye mindre.

  SvarSlet
 2. Det er Anemone blanda White Splendens, de hvide er mere kraftige end de blå balkananemoner som jeg også har mange af. Jeg må også vande for selvom det har regnet lidt i denne uge er det ikke nær nok.

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth.
  Sikke nogle søde anemoner, jeg har kun de blå balkan anemoner så jeg tror jeg anskaffe mig nogle hvide også. Glæder mig til at komme igang i haven igen.
  Hilsen Annette

  SvarSlet

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)

You might also like:

Related Posts with Thumbnails