COUNTRYLIV ER FLYTTET


Tak for snart 10 år her på Blogger, du finder nu alle 10 år på
du må meget gerne rette adressen i din linkliste
Vi ses :-)

10 ÅR MED BLOGSPOT
I år er det 10 år siden jeg begyndte at blogge på blogspot.com. Jeg har været helt OK glad for blogger, men jeg har i nogle år ønsket at få flere muligheder samt plads til egne tilpasninger og nu er det endelig lykkedes at overføre hele molevitten til Wordpress.
NY BLOGADRESSE
Dette betyder at fremtidige indlæg udelukkende vil udkomme på adressen COUNTRYLIV.dk så, hvis I vil linke til min blog, bedes I rette linket ved at følge det og kopiere det ind i jeres.
LINKLISTE
Det betyder også at jeg opretter min linkliste påny. Her på bloggen er den meget meget lang, men nu beder jeg jer om at skrive i kommentarfeltet hvis I vil i min linkliste. Flere af jer ender deri automatisk, fordi jeg følger med hos jer, men skriv alligevel et hip.

Og når vi nu er ved det med at skrive, så skylder jeg at fortælle, at jeg faktisk HAR kommenteret løbende hos jer, men flere gange er min kommentar ikke udgivet. Jeg har fundet ud af at jeg pt. ikke kan kommentere på blogspot via min Browser Safari - heller ikke her på min egen blog. Men jeg er ved at vænne mig selv til at bruge Crome for der virker det.


Kommentarer

 1. Jeg vil selvfølgelig gerne følge med og retter straks mit link til din side.
  Kender du Wordpress i forvejen? Jeg tænker at det er noget mere avanceret og derfor nok ikke egnet til en "amatør" som mig - men andre bloggere på Wordpress har meget flotte blogs og jeg glæder mig til at se dit design og dine kommende indlæg.

  SvarSlet
 2. Jeg er også med på at følge og retter dit link, jeg vil selvfølgelig også gerne være med på din liste. Jeg er for en del år siden gået over til at bruge crome, det virker fint.

  SvarSlet
 3. Så spændende at læse, Lisbeth. Jeg retter straks mit link til dig og lægger din nye adresse ind i feedly.com
  Jeg vil meget gerne på din ye linkliste :-)

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth
  Jeg vil selvfølgelig også gerne følge med og også gerne på din liste:) Jeg lægger den nye adresse ind på min blogroll. Wordpress har også et pænere layout:)

  SvarSlet
 5. Jeg vil gjerne være på din blogliste, det eralltid kjekt å lese dine innlegg. Linken blir rettet opp hos meg. HilsenAnne-Kristin

  SvarSlet
 6. Pyh, jeg troede lige, du ville fortælle, at du nu endegyldigt ville forlade bloggen; men det var vel i grunden nærmest det modsatte. I dag sidder jeg og roder med Blogger, som du har ret i har visse begrænsninger; men foreløbig vil jeg nøjes med at opdatere bloggen med et af de nyeste temaer. Jeg vil også rette linket til din blog.

  SvarSlet
 7. Held og lykke med Wordpress! Jeg lægger din nye adresse ind. Jeg vil gerne være med på din liste.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 8. Jeg vil gerne på din nye liste :)

  Jeg ændrer straks min linkliste :)

  SvarSlet
 9. Hvor lyder det spændende! Jeg vil gerne på listen - og lægger fluks din nye blog på min :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)