Glædelig jul

December gik og det blev juleaften, juledag og 2. juledag, Jeg håber at I alle har haft nogle rigtig glædelige juledage? Her hos os har vi nydt juledagene sammen med vores voksne sønner. Vi har holdt jul, nøjagtig som vi altid har holdt jul i alle årene sammen med dem, og selvom vi i år ikke har været i deres barndomshjem, så blev det nøjagtig som det plejer, den hyggeligste juleaften.
Det blev ovenikøbet hvid jul her i Birkerød og vi nåede en hyggelig gåtur i "komarken", som ligger lige i nærheden. Det var tiltrængt for selvfølgelig fik vi spist alt for meget farseret kalkun, risalamande og julegodter.

Både julepynt og juletræspynt er flyttet med til Birkerød, så i den retning blev julen her også som den plejer. 
Juledagene er de eneste på året, hvor vores sønner overnatter hos os og det hygger vi os alle med.

I dag samledes vi også traditionen tro med en del af familien til julefrokost og herefter vender alt tilbage til hverdagen dog med nogle skønne fridage, hvor jeg skal nyde dagslyset - for hvor har jeg savnet det i november og december.
Rigtig glædelig baghjul til jer alle og tusind tak fordi i har lyst til at følge mig i stort og småt her på bloggen.

Kommentarer

 1. Det lyder som den dejligste jul, I har haft. Lisbeth! Her har den også været helt perfekt - med flere lange traveture for at få lys nok. Dagene er korte, og er kun blevet to minutter længere :-) Det er smukke, billeder du viser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vor er det godt at høre at jeres jul også var dejlig. To minutter kortere er ikke meget, men lige pludselig batter det :-)

   Slet
 2. Næste år bliver julen holdt i jeres nye hus, det glæder I jer nok alle til.
  God bagjul

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth! Ja vi glæder os til næste år i det nye hus :-)

   Slet
 3. Det ser så hyggeligt ud, Lisbeth! Vi har også haft nogle dejlige dage, men nu har jeg fået nok af julen, og i morgen skal jeg ud at købe mig en buket tulipaner som erstatning for julepynten :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at I også havde en god jul, Nana! Ja, nu må vi give den gas med tulipanerne, jeg tyvstartede med nogle julerøde :-)

   Slet
 4. Det lyder til at have været en rigtig dejlig jul. Det bliver rart for jer at kunne holde næste jul i det nye hus :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)