Til Country Fayre i Præstegårdens Have

De af jer som kender til Haveselskabet, har måske hørt om Præstegårdens Havekreds i Birkerød. Jeg har både hørt og læst om den igennem årene bl.a. i forbindelse med det arrangement som hedder Country Fayre, som er et årligt havemarked efter Engelsk forbillede.

Det er en ret så aktiv havekreds og jeg vil prøve at stramme mig an og deltage i nogle af deres arrangementer.


Country Fayre er et havemarked, hvor der deltager både professionelle og private udstillere.
I år kom jeg afsted endda på cykel for jeg vidste jo, at jeg ikke skulle købe planter.......  Det var virkelig hyggeligt.


Havekredsen  har den skønneste butik med lækkert havegrej, bøger og andet. De har åbent hver lørdag og er lige stedet hvis man skal finde en værtindegave til en der elsker haveting.

Jeg faldt for en skøn lille æske indeholdende to lertoppe til at sætte på opbindingspinde, to små ruller sejlgarn, planteskilte, et par lidt store havehandsker og en lille blomstersaks som er sindsyg skarp - dét måtte jeg eje og jeg kan næsten ikke vente til jeg engang skal binde Lathyrus op.

Jeg ser mig selv med den der lille blomstersaks og de store handsker - næsten som at medvirke i Midsummer Murders.

Kommentarer

 1. Hvor lyder det spændende med et årligt havemarked efter engelsk forbillede. Tak for tippet om Præstegårdens Havekreds i Birkerød - butikken må jeg bestemt besøge.
  Du har lavet om herinde, Lisbeth, og hvor er her fint! Kommentarboksen ser også helt anderledes ud. Nu er jeg spændt på, om jeg kan finde ud af at lægge en kommentar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forstår hvad du mener mht. at kommentere, jeg regner med at optimere og forbedre hen ad vejen, men nu kastede jeg mig på hovedet ud i et nyt layout. Det var godt at du fandt ud af at kommentere :-)
   Ja du vil også synes at butikken i Præstegårdens havekreds er hyggelig

   Slet
 2. Hej Lisbeth
  Den lille Æske er vel nok fin og brugbar og så kunne den være i cykelkurven :o)
  Jeg syntes set lyder som en god plan at deltage lidt mere i arrangementerne , de er ofte rigtigt gode og så kommer du lidt sammen med nogle der deler interessen for have.
  Hvor er din Blog blevet flot og moderne :o))

  Knus fra Mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kunne lige være i cykelkurven :-) Tak, jeg har længe haft lyst at skifte layout på bloggen, men det er lige det med at turde når man har noget der fungerer godt. Jeg kan også se at de gamle indlæg hopper lidt rundt, men det må jeg se nærmere på hen ad vejen :-)

   Slet
 3. Ja sikken en forandring med din blog, men det ser godt ud. Det er nu du kan få haveglæden ind ved at gå til markeder, nu har du tid til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ordene om bloggen, noget skulle der ske :-) Ja, nu har jeg tid til at se mig lidt omkring i havekredsen - jeg skal jo hverken lægge løg eller plante om i år :-)

   Slet
 4. Hi-hi, jeg ser hvad du mener med havemarked i Barnaby-stil :-) Er der mon også en konkurrence om hvem der har lavet det største græskar? :-)
  Hvor er din blog fin, Lisbeth! Ja, det var den nu også før, men der er en dejlig lethed over dit nye design!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige dette havemarked gik på køb og salg af planter og haveting, inden længe er der plantebyttemarked - så ingen græskar endnu ;) Jeg synes at det er fedt med en aktiv havekreds så jeg er i hvertfald havnet det rette sted:-)

   Slet
 5. Ups har vist sendt dig en mail i stedet for.........
  Det her er vildt moderne :))))))))))

  God weekend
  Klem

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, det er moderne :-))))) Jeg har ikke modtaget en mail, men jeg kikker efter den.
   Jeg havde selv svært ved at finde ud af at svare, men jeg vil arbejde på at gøre denne skabelon mere brugervenlig.

   Slet
 6. Flot blogændring - jeg blev helt forvirret, da den åbnede. På den gode måde.
  Det er et spændende marked du der har fundet dig. Og fin lille æske :-)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, jeg legede med en ny skabelon og tænkte okay nu trykker jeg anvend på blog og dermed var det gamle udseende væk!
   Ja fint marked og rigtig fin butik :-)

   Slet
  2. Hvor helt utroligt modigt og grænseoverskridende.... Jeg frygter den dag, jeg også er nødt til at forny bloggen. Det skal ikke skifte hele tiden, men lidt fornyelse må der til. Lissom i haven.

   Slet
  3. Ja meget grænseoverskridende, men jeg har haft samme udseende siden 2010 og nu har jeg jo tid til at prøve grænser af :-)

   Slet
  4. Hej Lisbeth
   Først skønt med et have marked, gætter på at det kribler en smule i fingerne;-) godt med den fine lille kasse.
   Tillykke med det nye look på bloggen.

   Slet
 7. Sikke en fin saks du fik fat i der...og du har da helt ret; den passer da perfekt til at nusse lathyrus med :)
  Også fint nyt på din blog - jeg skal lige vænne mig til at blogindlæggene står på en anden måde + man skal klikke for at læse indlægget :)

  SvarSlet
 8. Så hyggelig med et slikt årlig hagemarked. Enda bedre at det lokale hageselskapet har en butikk som er åpen en dag hver uke:-)
  Lykke til med husbyggingen/Eirin

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)