Glædelig jul

Her står den på forberedelser til juleaften, rengøring, kogning af fond til sovsen og fod på juletræet som er kommet ind på besøg derudefra og som skal pyntes idag.

Haven ser ret kedelig ud i det våde decembervejr så julestemningen kommer bedst til udtryk når mørket falder på og vi kikker ud på julelysene i lanterner og på stativer derude.

Her i slutningen af året og i den mørke tid er det dejligt at se  og tænke tilbage på året som gik. På min iPhone har jeg en app som kan finde de ni mest likede billeder i 2017 på Instagram. Jeg har ikke tusindvis af følgere og heller ikke tusindvis af likes, men jeg synes at det er ret flot med de hundreder jeg har.

Et tilbageblik på de øjebliksbilleder jeg har postet på instagram vækker dejlige minder. Især billedet af hundene i anemonehavet i skoven rører mig - det føles som så længe siden anemonerne blomstrede.

Idag finder vi juletræspynten frem og med billeder fra sidste års juletræ ønsker jeg jer alle

 Rigtig glædelig jul!


Kommentarer

 1. Dejlige sommerminder - smart App :)

  Rigtig glædelig jul. Her mangler jeg at koge små kartofler og lave risengrød - og vaske køkkengulvet... Juletræet pyntede jeg forleden aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at være i god tid med det hele - så kan der også blive tid til lidt strik :-)

   Slet
 2. Enig med Ulla - det er da en vældig smart app, fine sommerminder.
  Risengrøden er kogt her, nu skal den bare laves til risalamande. Juletræet er sparet væk i år. Også vi nyder julelysene udenfor, når de om kort tid tændes.
  God jul til dig og din familie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Dejligt at kunne nydelysene derude, jeg glæder mig også til at tænde juletræet inde i aften;) Ja det er meget sjovt at se de mest populære billeder.

   Slet
 3. Rigtig god jul! Dagen i dag er gået med madlavning i lange baner. Børnebørnene er her i år og kan næsten ikke vente til i morgen. Så kommer man uvægerligt selv i julestemning.

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  Knus Heike

  SvarSlet
 5. Enig: Smart app. Og et glædeligt jul herfra, hvor anden dufter i ovnen, barnebarnet er helt oppe at køre, og aftenen nærmer sig. Alt er som det skal være :-)

  SvarSlet
 6. Tak for de skønne billeder, håber din jul var god selvom den også bød på sørgelige begivenheder. Hvor er det skønt at man kan gemme alle de dejlige billeder - der bliver taget nogen flere end den gang de skulle til fotohandleren for at blive til papirsbilleder 😆

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder - håber du havde en dejlig jul (:

  - A

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)