Det hvid, gul, grønne bed

Det ser så fint og hyggeligt ud når solen skinner, men det er koldt og blæsende. På trods af blæst og kulde har jeg været ude og igen igang med skvalderkål. Det er dejligt at få noget haveluft. 

Det hvid, gul, grønne- bed står så fint! Juleroser, hundetand, narcisser og anemoner blomstrer,  tulipanerne er godt på vej og sammen med dem en masse spirer i stauderne.


Jeg foretog en del omrokering i sensommeren og jeg er meget spændt på om det vil fungere som jeg har tænkt det, men det viser sig i løbet af sommeren.

Der er mange fordele ved at have stier ind igennem bedene. 

Og det er en fornøjelse at have mulighed for at betragte beplantningen fra flere forskellige vinkler.

Kommentarer

 1. Hei. flotte bilder. For en fin tid som ligger foran oss. Her har det vært sol, men iskald vind. Ønsker deg en fin uke.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 2. Hvor er dit bed flot Lisbeth. Det bliver spændende at følge hen over sommeren. Dejligt du lige viser stien, jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal have en lignende sti i mit bed, lige nu er den blot trampet :-). Ja blæsten er blevet et irritationsmoment, vi trodsede den også i går og fik ordnet første step af det nye græsstykke ved den nye hæk - ja jeg lå nærmest ned og såede, men det gik :-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud, sikken en flot sti. Det er enerverende med den blæst, mon ikke det bliver bedre fra i morgen. Håbet er lige så lysegrønt som haven :)

  SvarSlet
 4. Sådan nogle stier har vi også gennem det gamle staudebed, og de bliver flittigt benyttet både af to og firebenede væsener. Din sti ser så hyggelig ud, som den snor sig ind under træerne.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare hyggeligt med dine bugtede stenstier - men også praktisk, som du selv nævner:)

  SvarSlet
 6. Der er virkelig flot stil over dit bed - stien er en fin ide der.

  SvarSlet
 7. Flotte stier du har fået lavet og det er en god idé, at se bedene fra flere sider.
  Hvor er det en sjov og hyggelig detalje med stigen op i træet :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)