Forårsblomster

Idag blev det til et par timer i drivhuset, hvor jeg gjorde forårspynten til dørene klar. For ikke ret mange penge har jeg købt små påskeliljer, tazetter, hyacinter, perleløg og hornvioler så frem kom alle de små lerpotter og så hyggede jeg mig med jord og planter.


Jeg venter med at sætte dem ud til det bliver lidt lunere i vejret, jeg skal jo alligevel ikke ud og sidde på terrassen endnu, men det varer forhåbentlig ikke så længe endnu.

Nu hvor jeg var derude, benyttede jeg lejligheden til at fjerne juleopstillingen på bordet og det blev rigtig hyggeligt med et lille forårsanlæg i hjørnet.Kommentarer

 1. Skønne krukker! Det er så dejligt at forårspynte :-) Kan man ikke også snart påskepynte en lille smule indenfor ...?

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth, man bliver i så godt humør af at forårs pynte og der er altså ikke noget som at snuse den duft af forår ind de udsender. Hvor ser er det en sød opstilling du har lavet.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Dejligt med lidt forårsblomster, jeg købte stedmoder blomster i dag.

  SvarSlet
 4. Hei. Skjønt å kunne pynte med blomster ute. Her må vi nok vente litt. Det blåser og det har kommet mye snø. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlet
 5. De næste dage er der helt sikkert større sandsynlighed for at du sidder i drivhuset end på terrassen :-). Lige meget hvad så er det skønt med forårsblomster lige nu.

  SvarSlet
 6. Det er dejligt at få pyntet lidt op derude, og få strakt de der forårsmuskler ud:-)))
  Det er en skøn opstilling du har lavet.
  Jeg mangler stadig at få fjernet min vinter krans på hoveddøren, men skal lige ha lavet mig en afløser
  Ha en god dag

  SvarSlet
 7. Det ser dejligt forårsagtigt ud.
  Her går jeg og venter på det bliver vejr til årets første rigtige havedag...Har været ude en gang i år, men der fejede vi blot stierne. Jeg trænger til at komme i gang med at rydde op i bedene.

  SvarSlet
 8. Så koselig, tror jeg også må avgårde og kjøpe stemorsblomster. Ha en fin kveld, hilsen Ingeborg

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)