Måske de sidste snebilleder for i år?

Ja vi ved jo ikke om vi har fået den sidste sne for i år, meget kan ske i marts måned, men man mærker tydeligt at foråret er nær selvom der var sne i weekenden. Nu er den væk, men lad os lige tage lidt snebilleder for dem har jeg ikke haft mulighed for at tage for mange af denne vinter.

Når jeg tømmer krukkerne for jord om efteråret smider jeg den bare i bunker i bedene. Disse vintergækker har altså strakt sig op igennem en høj jordbunke og de fik så også en bunke sne i hovedet forleden dag - alligevel klarer de sig. Forårsbebuderne eller vinterplanterne er godt nok robuste og lader sig byde lidt af hvert, de er imponerende.


Jeg fik aldrig båret fiberbetonskamlerne ved bålpladsen i ly for vintervejret. Heldigvis kan de klare mosten og smukke blev de med hver sin snepude.


Solen varmede lørdagen godt op og på trods af det tykke lag sne var vejret mildt. Vandet i spejlbassinet var frossent.

Status pt. her i huset er at vi er tæt på færdige med køkkenet. Weekenden er gået med små finishopgaver og den store rengøring oven på byggeroderiet. Jeg er lettet over at det er gjort, strygetøj i bunkevis er ordnet, hundene har igen været i skoven OG jeg har sået tomater. (ingen billeder derfra) - herligt med sådan en god weekend.

Jeg håber at I får en rigtig god uge.

Kommentarer

 1. Ja lad os håbe, at det bliver den sidste sne for i år, desværre har vi før haft sne og frost i marts. Sidste år fik vi sne i april :( det må ikke ske i år. Vi får se, vi kan ikke gøre noget ved det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi undgår nok ikke frost i marts og det er også ok for mig - jeg skal ikke grave foreløbig, højst klippe stauderne ned:-)

   Slet
 2. Hej. Sikken masse sne I har fået. Vi fik ingenting i denne omgang. Jeg længes så meget efter foråret og et mildere vejr. Det lyder som en god weekend hos jer. Godt gået med alt det I har nået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå at du som er godt igang med såning og stikning længes efter foråret. Jeg tager det lidt mere roligt for jeg orker alt for mange småplanter indendøre:-)

   Slet
 3. Hei. Vi får håpe det er siste snøen. Men en kan aldri vite med mars. Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 4. Selvom sne er pænt og egentlig at foretrække frem for den grå og brune vinter, så siger kalenderen heldigvis forår i næste uge. Lad os håbe sneen ved det:-).

  Det er i øvrigt altid skønt at få ordnet nogle ting i weekenden og når det inkluderer næsten at være færdig med en køkkenrenovering, kan jeg godt forstå, du synes dette er en af de bedre.

  En rigtig god uge til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg foretrækker helt klart sne frem for gråvejr, men hvor bliver jeg også glad når det er rigtig forårsvejr. I aftes da mørket var faldet på var der en solsort som pippede så lystigt som var det en forårsaften, så på trods af kulden sad jeg for åbne døre blot for at lytte til den :-)

   Slet
 5. Sne er så smukt og i har da fået en hel del må man sige :o) pudsigt som der er forskel på ikke ret mange km i et lille land. Jeg er lidt forelsket i dine fiberbeton skamler. Hvor er de fra ?

  Masser af forårshilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Mine fiberbetonskamler er købt i Ilva for nogle år siden og de har dem stadig i sortimentet.

   Slet
 6. Ingen tvivl om at sneen klæder en have, - men lad nu bare de små forårsbebudere få lov at komme op! Det lyder som om du har haft en travl periode, dejligt at du kan være klar til det rigtige forår kommer. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har haft travlt indendøre så jeg har ikke haft hastværk med det havemæssige, men det begynder at trække i mig :-)

   Slet
 7. Selvom sneen er smuk og dækker alt det grimme i haven, så ønsker jeg den ikke tilbage, men som toppen af finalen på vinteren, har den gjort sit bedste. Det er en flot buksbomhæk du har ved bassinet, sund ser den ud, det er vel rotundifolia.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rundifolia og den er sund - den er snart tyve år gammel :-)

   Slet
 8. Jeg håber det var vinterens sidste sne, flot er det, men uh hvor jeg ikke gider det. Sneen har holdt en dag længere hos jer, end den har gjort her, men nu skal vi bare lige have lidt tørvejr, så går det løs derude i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt forstå at du tripper for at komme igang :-)

   Slet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Hello, I am a new visitor to your blog. We Rarely get snow in Cornwall in England. I am enjoying seeing it in your photographs :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)