Lys forude

Endelig kan det mærkes at lyset kommer tilbage. Både når jeg tager på arbejde om morgenen og når jeg tager hjem fra om eftermiddagen er det lysere nu og jeg glæder mig så meget over det. 

Jeg synes ikke jeg har haft noget at blogge om, men jeg har da været rundt hos jer og deltaget i nogle spændende emner om blogning og kommentarer i løbet af januar.

Heldigvis har måneden budt på dage med sol og frost, så lidt vinterligt vejr har vi haft, men sne er der ikke tegn på denne vinter.

En klar januardag er det dejligt at gå i skoven

Havelysten er begyndt at melde sig og jeg har lyst til at potte pelargonierne om, til at købe frø og til at gå i haven og klippe lidt. Men der er ingen grund til at forhaste mig, jeg har masser af god tid til det hele og da vi er igang med at friske køkkenet op med maling og nye låger er det der, jeg lægger energien.

Jeg kommer ikke i haven hver dag, men i weekenderne tager jeg en lille runde. Her er mine favoritudsigter.

Jeg er ikke typen der ligger og roder efter grønne spirer i mulden om vinteren, men da der i et stykke tid har været en del billeder af erantis på Instagram  kikkede jeg alligevel nærmere efter forleden dag. 

Her er der ikke overvældende mange erantis fremme, men en håndfuld i spredt fægtning på den mest solrige plet var der dog.Kommentarer

 1. Ja heldigvis bliver det lysere nu, så vi lægger mærke til det. I dag kunne vi nu godt trænge til lidt solskin, men det er begrænset hvor meget, vi får solen at se den næste uges tid, ser det ud til.
  God arbejdslyst med køkkenet, det er nu vi skal lave noget fornuftigt indendøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er når jeg er så meget inde i december og januar at jeg rigtig ser hvor meget her trænger til maling;)
   Næ desværre er der ikke udsigt til sol i denne uge -øv.

   Slet
 2. Hej Lisbeth.
  Ja, det bliver da stødt og roligt lysere, og de små spirer gro stille og roligt også frem derude. Dejligt når de første erantis viser sig.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene, dejligt at vi har noget at glæde os til.

   Slet
 3. Hej Lisbeth!
  Ja det er så dejligt at det er blevet lysere, genkender at lysten til haven vokser nu.
  Jeg nyder altid at læse dine vinkler på tingene rundt hos os, men så absolut også her.
  God fornøjelse i køkkenet:-)
  Knus Anette

  SvarSlet
 4. Jeg hørte engang om en bonde der tog på ferie når hans naboer begyndte at høste - for ikke at gå for tidligt igang.... måske man skulle tage til syden de første måneder af året af samme grund..... og af mange andre gode grunde, nu jeg tænker over det - jeg kunne faktisk godt, jeg skal nemlig ikke på arbejde hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig rigtig god ide - jeg er desværre ikke så heldig som dig, nogen forventer at jeg møder op på arbejdet, men jeg under dig en skøn tur til de varme lande alligevel ;))

   Slet
 5. Hei. Havelysten har meldt seg her også. Må nok vente litt. Her er et lite lag med snø. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, jeg ville gerne have lidt sne her nu hvor vi alligevel har vintertid, god aften til dig også :-)

   Slet
 6. Jeg har haft lidt den samme oplevelse med vores Erantis. Da jeg rev et tæt lag visne blade væk fra bedet, viste de små gule sig at være i fuld gang med at nærme sig blomstringen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå de ligger bare og putter sig - de små erantis, men spøjst så stor forskel der er på hvor meget de blomstrer rundt omkring.

   Slet
 7. Det var nu nogle smukke billeder alligevel og det er så dejligt at lyset er ved at vende tilbage (blot ikke lige i disse dage, de er godt nok mørke i det...).
  Jeg synes heller ikke at jeg har så meget at byde ind med på bloggen om vinteren, men et lille pip her og der gør jo underværker alligevel.
  Fortsat god malerlyst :)

  SvarSlet
 8. Det lysner der ude. Jeg er så små begynde at vende jord, frosten kan vel ødelægge små spirer, håber jeg. At have planer er altid godt.

  SvarSlet
 9. Kære Lisbeth,
  Ja - skønt, at lyser er ved at vende tilbage. Det ser ud til, at vi benytter samme hundeskov :-) Ser spændende ud, at du har åben have den 9. juli. Det er min ældste drengs fødselsdag, men måske jeg lige kan nå et smut. Der er jo ikke så langt fra Gladsaxe.
  Hilsen Bonnie

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)