Glædelig jul

Juleroserne som jeg skrev om i mit forrige indlæg står nu i havestuen og blomstrer så smukt. De friske grønne blade og kridhvide blomster minder om at foråret vender tilbage om nogle måneder.

Snart skal vi fejre juleaften og her er vi klar til nogle skønne dage sammen med den nærmeste familie vi vil hygge os i hinandens selskab, spise god mad og nyde feriedagene.Det bliver næppe hvid jul, og vi må nøjes med kunstig is og sne som herover på Frederiksberg Runddel. Men jeg håber på sol og klare dage, hvor haven og fuglelivet derude kan nydes fra vores store stuevindue. En tur i skoven og i mosen med hundene står helt sikkert også på det ellers tynde program.

Og sol og frost på græsplænen er også lige sagen for gamle Luffe som snart fylder 15 år - han elsker en "snevask".

Med billedet af min røde julebuket bundet på "buketworkshop" hos den lokale blomsterhandler, 

vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul!

Jeg vil takke 1000 gange for jeres altid søde kommentarer her på bloggen og håber, at vi forsat får mange gode virtuelle havesamtaler. Måske mødes nogle af os til havearrangementer i det nye år? I 2017 venter spændende haveoplevelser og nogle skriver jeg lidt mere om i januar.

Kommentarer

 1. Også glædelig jul til dig Lisbeth.
  Så smuk en julerose du har drevet frem :)
  Vi fejre også julen helt afslappet med god mad og masser af hygge. Det er godt nok på engelsk - den 25.12. Heldigvis er alle enige om at afskaffe julegaverne i år. Det betyder 'no stress' og fokus på samvær. Dejligt :)

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til dig, Lisbeth - Det bliver så skønt at nyde dejlige feriedage med familien og alt det gode her i livet.
  Vi glæder os til haveåret 2017 :)

  SvarSlet
 3. Tak i lige måde...sikke en smuk buket

  SvarSlet
 4. Sikke en fryd med juleferie:-) trods lækre blomster. så hitter Luffe her.
  Glæder mig til at se hvad du fortæller og viser i 2017.
  Mange tak også en rigtig glædelig jul til dig og dine kære
  Jule knus Anette

  SvarSlet
 5. Glædelig jul - selvfølgelig fortsætter vi i de virtuelle havesamtaler her på bloggene, og måske ses vi også et eller andet sted

  SvarSlet
 6. Glædelig jul til dig og dine, Lisbeth! Og tak for godt blogvenskab! Og så må jeg sige som Anette: At du viser skønne blomsterbilleder, men Luffe tager prisen :-)

  SvarSlet
 7. Rigtig glædelig jul. Luffe er da en herlig hund, der forstår at nyde livet:) Jeg håber, I får nogle gode juledage.

  SvarSlet
 8. Kære Lisbeth,
  Glædelig Jul og tak for de mange gode indlæg. Virkelig lækker buket du fik bundet. På gensyn i 2017 til mange flere oplevelser.

  SvarSlet
 9. Glædelig "bagjul" Lisbeth - hvor er det skønt at se gamle Luffe boltre sig på plænen... :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)