Glæd dig til CPH GARDEN i 2017


D. 21. juni 2017 slår Haveselskabet lågerne op for CPH GARDEN i Valbyparken.

Inspireret af de store udenlandske blomstershows i bl.a. Chelsea og Hampton Court vil haveselskabet citat: ”lave en haveudstilling, som handler om alt det, der har med havelivet at gøre. Ikke en ny livsstilsudstilling men en udstilling, hvor vi sætter fokus på det, vi er bedst til: at dyrke vores haveglæde og passion”

billeder lånt af CPH Garden/Haveselskabet

Det er lige noget jeg kan lide at høre og jeg har ønsket at et sådan arrangement kunne skabes i Danmark, at vi ikke nødvendigvis skal rejse udenlands for at opleve haveudstillinger med fokus det have- og planterelaterede. Det glæder mig, at Haveselskabet har haft lyst til at sætte skibet i søen. Jeg synes at det er så spændende og derfor tog jeg til "Kick off møde" for nylig i Brøndsalen i Haveselskabets Have for at høre nærmere.

I pressemeddelelsen fra Haveselskabet står bl.a.:
Når Cph Garden finder sted i Valbyparken 21.-25. juni, bliver det med alt, hvad haveentusiaster kan drømme om.  Fra showhaver, ikonhaver og udstillinger med de nyeste havetendenser til arbejdende værksteder og foredrag af førende haveeksperter fra ind- og udland.

Med et bugnende program med mere end 200 udstillere og en lang række foredrag kan både fagfolk og haveentusiaster opleve det ypperste inden for nordisk havetradition.

- Whats not to like? Spørger jeg. Sæt et stort kryds i kalenderen og kom til VAlbyparken til sommer. Tænk engang hvis et haveshow af den slags kunne blive en årlig begivenhed i Danmark? 

Collage mine egne billeder fra Floriaden 2012

Jeg glæder mig til at se de otte forskellige showhaver som havearkitekter og havedesignere står for, de 12 iconhaver som skabes af forskellige leverandører, kikke hos leverandører af havegrej og ikke mindst komme rundt og snuse hos plantespecialisterne fra plantenørdeklubberne som findes rundt i landet - ja og alt det andet som kommer til at ske..

Hvad siger du? 

Vil du læse mere om CPH GARDEN så klik HER


Billetter
Billetter til Cph Garden koster 250 kr. En forudbetalt billet vil desuden indeholde en goodiebag til en værdi af 200 kr.
Haveselskabets medlemmer kommer ind til halv pris, og det samme gør børn under 15 år.

Udstilingens  første dag bliver for fagpublikum, inviterede, haveselskabets medlemmer og presse, mens der er åben for alle fra torsdag til og med søndag. Kommentarer

 1. Det vil jeg virkelig glæde mig til, jeg er efterhånden træt af livsstilsudstillingerne, hvor der bliver længere og længere mellem planterne!
  Tak for intro og godt nytår, nu allerede med en glædelig begivenhed i kalenderen!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme og tak for din kommentar - næ der er ikke mange planter på livsstiludstillingerne så det er herligt at have noget at se frem til hvor der er fokus på haveemnerne:-)

   Slet
 2. Kære Lisbeth. Det er et skønt indlæg du har lavet, siddende her i morgen mørket med længsler efter lys og det grønne, kan man da ikke komme i andet end bedre humør af det. Jeg deler samme begejstring for, at komme på have udstilling som dig. Det bliver så spændende, at se hvad de har fundet på. Mon ikke vi også skal have sparet lidt op til nyt udstyr, eller en plante eller tre... :-) De bedste hilsner Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Merete, tak for ros :-) Det bliver meget spændende at se det hele, Haveselskabet har sat barren højt og jo jeg tror at der skal spares op til en plante eller noget grej;)

   Slet
 3. Hej Lisbeth
  Det bliver da helt fantastisk med denne havefestival i København - jeg bliver så grebet af tanken at jeg overvejer om man skal bestille billet til to dage for at få nok af det hele !
  Jeg har lige bestilt deres gratis brochure så jeg har lidt at bladre i her i de mørke vintermåneder.
  Godt Nytår
  Hilsen Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit.
   Jeg har også tænkt på at købe billet til to dage:-) God fornøjelse med brochuren og rigtig godt nytår.
   Hilsen Lisbeth

   Slet
 4. Dejligt indlæg, dejligt at læse om dine tanker i det hvad du vil bruge sådan en havefestival til.
  Går da med tanken herfra Aalborg om at tage dertil...kan se dit indlæg giver mig lige et skub i den rigtige retning.
  Fedt hvis vi kan få en permanent udstilling hvert år....
  Tænk hvad blogger verden kan sæt igang....godt redskab der vi har.
  Kh. Grethe fra HAVELIV

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Grethe.
   Heldigvis er Danmark ikke større end at vi kan nå fra den ene ende til den anden på en halv dag. Jeg håber at du tager fra Ålborg og får denne oplevelse med:-)
   Ja hvad skulle vi gøre uden blogverdenen? Det er så dejligt at kunne dele sin interesse med andre.

   Slet
 5. Det lyder virkelig sjovt! Jeg har set en del lignende havefestivaler i England, og hvis denne her bliver bare halvt så god, så bliver det GODT!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at opleve det som jeg endnu ikke har oplevet i England. Folkene bag CPH Garden lover at det bliver rigtig GODT - de stiller store krav til alle der skal deltage og både showhaver og udstillere vil blive vurderet af hhv. dommere og deltagere - så jeg tror at alle sætter alle sejl til:-)

   Slet
 6. åh, jeg håååber at det bliver vidunderligt

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Sussi - det er jeg overbevist at det bliver :-)

   Slet
 7. Hej Lisbeth.
  Jeg synes også det lyder vildt spændende og jeg kommer. Jeg tager Helle Blomsterhatten med. Jeg regner med vi kan sove hos min bror, så vi kan blive i flere dage. Aller helst gad jeg godt, hvis vi også kan mødes med andre havebloggere, imens vi er på Sjælland. Mange af jer fra Sjælland, er så gode til, at kommer her over til Jylland.
  Godt nytår.
  Venlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 8. Jeg glæder mig såååå meget, jeg overvejer også 2 dage, men jeg går og venter på mere info om hvad der sker på de forskellige dag, inden jeg bestiller billet, da der er nogle personer jeg virkelig gerne vil opleve.

  SvarSlet
 9. Åhhh, hvor er det spændende:-) Hvis jeg ikke slev når derover, så vil jeg håbe på der vil komme nogle indlæg med masser af billeder jeg kan drømme mig væk i:-)

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth.
  Jeg overvejer stadig om jeg skal af sted. Det kunne helt sikkert være meget inspirerende.

  Godt nytår :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)