Januar er meget pænere med sne

Når man dagligt færdes i mørke morgen og aften, er det bare så dejlig forfriskende med en dag i sol og sne. I formiddag var haven ovenikøbet næsten uberørt af hundepoter, hvorimod fuglene havde hoppet rundt under foderautomaterne som var det en lyst.

Kom med en tur i vinterhaven:Kommentarer

 1. Tak for turen i din vinterhave. Det er dog endnu bedre, når vi når nogle måneder længere frem, husker stadig hvor skøn din have var, da jeg besøgte dig sidste forår/tidlige sommer :-)

  SvarSlet
 2. Godaften Lisbeth.Smukke billeder fra din vinterhave.Og vores haver ser bestemt smukkere med et pænt lag sne på.
  Men drømmer nu om de første forårsbebuder.
  Knus Jette

  SvarSlet
 3. Godt jeg kan se snebilleder på andre blogge, for her er ingen sne. Det ser så flot ud med uberørt sne, og så er det spændende at se sporene, inden hundene begynder at rende rundt.

  SvarSlet
 4. Flot, har heller ikke mere sne.

  SvarSlet
 5. Kære Lisbeth.

  Ja, det har du ved Gud ret i. Det er helt vildt, som sneen pynter her i januar. Den grå, fugtige og blæsende vejrtype, der føltes, som havde den stået på i 100 år, var lige til at få fis i kasketten af. Vejrskiftet er SÅ velkomment. Jeg elsker sne. Det forskønner og lyser op. Og iår dølger det også min dårlige samvittighed over alt det, der ikke blev nået i haven i efterårets mudder og kontinuerlige regnskyl.

  Da det igår gik op for mig, at meterologerne var begyndt, at tale om nattefrost ned til minus 10 grader, kan det nok være, jeg pludselig fik travlt. Vores lokale juletræssælger (ham der også sælger stauder i sin vejbix) er så sød, hvert år at gemme det usolgte pyntegrønt og de usolgte juletræer til os.
  Jeg fik lagt et grantæppe om fødderne på lavateraerne, de nyetablerede slyngroser og alle sommerfuglebuskene.

  Jeg kunne faktisk godt, bruge mere sne, for det isolerer så godt. Men nu vil jeg, stille mig tilfreds med, at det er et aldeles vidunderligt skue, at kigge ud på den hvide og stille have.

  Det var iøvrigt en skøn og ganske uvant følelse, at mærke frosten bide i kinderne og hagerne:o)

  Hav en smuk hvid weekend.

  Knus og kaffe

  SvarSlet
 6. Hej. Sikke en hyggelig stemning, der er i din have i snedragt. I har vist fået lige så meget sne som os. Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 7. Kære Lisbeth. Hvor er det dog skønne billeder af din have med sne. Her er al sneen væk, og frosten bider godt i det grønne. Så det er dejligt forfriskende med dine sne billeder. Tænk sig at der kan være så stor forskel på hvordan vejret kan være i vores lille land :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 8. Du har da godt nok fået noget mere sne end vi har her :) Det ser rigtig fint ud. Januar bliver så meget pænere, når der ligger sne, der lyser det hele op.

  SvarSlet
 9. Hvis det skal være vinter - og det skal det jo - så skal det være med sne. Alt andet er gråt og trist. Vi var skuffede, da vi kom på landet i fredags. I dag er vi helt tilfredse. Jomfruelig sne dækker haven og gør den smuk som din.
  God søndag
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Åh så skøn en vinter tour.......vinterhaven er så smuk i disse hvide klæder ;0)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 11. Åh så skøn en vinter tour.......vinterhaven er så smuk i disse hvide klæder ;0)
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 12. Skøn tur i din vinter have, der findes ikke noget smukkere end sne om vinteren;-)))

  SvarSlet
 13. Your garden is interesting even under a blanket of snow.
  Over here the days are noticeably longer - even if only a few minutes a day!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)