Dejlig jul

Så kom og gik julen. Dagene blev nydt i fulde drag sammen med vores to drenge. Vi har  hygget os og holdt familiens traditioner - juleaftens dag pyntede drengene træet og jeg lavede mad og pyntede bordet. Vi spiser farseret kalkun, hvide- og brunede kartofler, sprød rødkålssalat, smørvarmede fine ærter og lækker sovs, samt ris 'a 'la mande med kirsebærsovs. Vi danser om juletræet og synger julens salmer og vi der holder juleaften sammen giver hinanden gaver - for mig er det en del af traditionen. I juledagene har vi set gode film og spillet spil og også gået en enkelt tur da det var godt vejr juledag.
Julegaver fra mine drenge


Juledag - på tur ved Klausdal i Herlev

Kommentarer

 1. Hej Lisbeth.Det lyder da som en rigtig dejlig juleaften........her havde vi besøg af Gitte med familie.Og det var nogle dejlige dage,selv om vores TV stod af lige efter Disney Show.Så har været ude og købe nyt i dag.Hyggelige billeder fra dit julepyntede hjem.
  Og rigtig dejlig søndag Knus Jette

  SvarSlet
 2. Lige den slags gaver der er velkomne her i den mørke tid!
  Hilsen Henrik Mikaelsen

  SvarSlet
 3. Det lyder som en hyggelig juleaften, ligesom jeg også kan lide den. Nyd det så længe du har dine drenge for dig selv, det varer ikke ved, og det skal det jo heller ikke, men det er nu hyggeligt :)

  SvarSlet
 4. jamen, så kan man da næsten ikke forlange mere...vel

  SvarSlet
 5. Dejlige julegaver - håber du skriver en lille anmeldelse af bøgerne.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth
  Hvor ser der dejligt og hyggeligt ud hos jer !
  Spændende bog du har fået - den kender jeg ikke, men det ser ud til at den bør jeg stifte bekendtskab med.
  Jeg sender dig en mail.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 7. Dejligt at du deler din jul med os - den ligner vores en del - vi har også i mange år spist farseret kalkun, men i år fik vi and og flæskesteg. Selv med store og voksne drenge danser vi om juletræ og synger salmer - traditionerne må holdes i hævd ! Og det er så sjovt og hyggeligt. Sådan fornemmer jeg også at du har haft det.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)