Forårsløg - inden det er slut

Det er nu de er her, de berømte lykkedepoter som blev puttet i jorden en grå efterårsdag. Forårsløgene er på deres højeste her i min have og det er en fest at gå morgenrunden i morgenkåbe, selvom det godt nok stadig er koldt.


Bag haveskuret er blandede tulipaner


- og skægt at se hvor anderledes de tager sig ud, når man ser dem fra den modsatte side


Et kik tværs over haven fra bedet bag haveskuret, først det runde staudebed og længst væk det hvid-gul-grønne bed


Angelique, Shirley, Negrita samt Purple blanding


I det mørke bed har jeg disse ferskenfarvede tulipaner og de er aldeles vidunderlige


Sammen med Ronaldo og Queen of Knight stod nogle knaldgule tulipaner, (fejlleverance) så her skal lægges flere til efteråret.


Narcis Thalia er en favorit og her sammen med tulipanen Spring Green


Her er igen Spring Green sammen med Narcis Pipit og storkonval i baggrunden - og så nogle rød-gule Appeldorn inde bagerst, hvor de egentlig ikke burde være....


Kommentarer

 1. Jeg går også rundt i en lykkerus i øjeblikket. Det er andet år jeg oplever egne tulipaner og jeg er i farveekstase ganske enkelt :-) Er ude og beundre flere gange om dage, og ærligt talt tror jeg slet ikke min gårdhave vil være ligeså flot resten af sæsonen, som den er lige nu :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op for et tulipanparadis, du har skabt.

  SvarSlet
 3. En masse skønne tulipaner. Det er med at nyde det nu hvor de står smukkest. Der skal helt klar lægges en masse nye til efteråret.

  SvarSlet
 4. Det ser bare godt ud med alle de tulipaner, både fra den ene side og den anden. Jeg synes, at det er for koldt at gå ud i morgenkåbe :)

  SvarSlet
 5. Det er bare SÅ über-lækkert, Lisbeth :)

  SvarSlet
 6. Du store kineser. Hvorfor troede jeg, at du ikke lagde ret mange forårsløg. Det kan jeg se er en helt forkert antagelse. Det er SÅ vidunderligt, med alle de tulipaner du har. Enten man er havemenneske eller ej, må man da blive glad i låget af sådan et syn :-)

  SvarSlet
 7. Det ser da umådeligt smukt ud i din have og bare navnet lykkedepoter er et skønt ord, som lover noget godt. Så til efteråret, så sætter vi flere lykkedepoter, det er bedre end al verdens medicin. Også bare det at gå rundt og suge til sig er livgivende :-), kh Margit

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth.Sikke da et smukt syn med alle de dejlige tulipaner i din have.
  Det er bare noget af det bedste om foråret.
  Og det gælder bare med at nyde dem i fulde drag....................for lige pludselig er det slut.Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth!
  Uha ja det er skønt at liste ud i ført morgentøj og hår, elsker det stort hverdag:-))) Hvor ser det fantastisk ud med alle de tulipaner i din have, det er jo en sand lykkerus!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlet
 10. WoW for et smukt syn, dine lykkedepoter er da helt vidunderlige. Sjovt som det tager sig forskelligt ud fra den ene og den anden side. Løjtnantshjerten ser også lykkelig ud :o))
  Havehilsner fra Linda

  SvarSlet
 11. Så stolte tulipaner. altid smukke.

  SvarSlet
 12. Hvor er det dog smukt, Lisbeth! Jeg er også vild med farveopdelingen i dine bede - det minder mig om Sofiero slotspark.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)