Status pt i haven.

Det er vintergækker og erantis som dominerer bedene lige for tiden, men hvis jeg roder imellem de visne stauder og blade i bunden kan jeg se at anemoner, martsvioler og krokus er på vej, så nu er det vidst på tide at jeg klipper stauderne ned og gør lidt forårsrent derude.

Erantis

Vintergæk

 Et par små klynger dobbelte vintergækker

Ugens tulipaner i stuen er et blødt brus som minder mig om softice med jordbærsyltetøj - uhmmm.

I morgen er der atter en dag til havearbejde, det er en fornøjelse.

Kommentarer

 1. Det er så dejligt for tiden, og søndag er skal blive til havedag,.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert havedag idag :-)

   Slet
 2. Det er vel nok en skøn tid vi går i møde... hvis vejret bliver som de lover i morgen - så bliver der vist travlt i haverne.... vi sidder alle sammen på spring :-)
  Hvem mon bor i det lille hus ved de dobbelte vintergækker?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, en rigtig skøn tid :) Når jeg kikker i huset ser det tomt ud, men jeg er sikker på at der bor en lille familie eller flere, måske havealfer og bænkebidere..

   Slet
 3. Hej Lisbeth,
  Ih hvor der myldrer op hos dig med skønne erantis og vintergækker. Mine bede ligner dine. jeg skal også ud i dag og gøre haven mere forårsklar. På denne årstid tænker jeg om det havde været en ide at klippe stauderne ned om efteråret. Når jeg rydder bed efter bed kan jeg se at alt gro og nok skal komme. Min Marmelukærmebusk er ikke frosset tilbage i år og har 2 lysegrønne blade. Det er første gang på 3 år det lykkedes. Pakket ind i juletræets grene som de andre år.
  Gravede du din op? Jeg ville jo gerne have lidt flere blomster end på 2 grene. God søndag til dig i haven. Du ved jo meget om de der planter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker det samme som dig vedr. nedklipning af stauder, men jeg holder meget af at se på dem om vinteren. Før i tiden klippede man altid ned om efteråret og da er det også et godt tidspunkt at fylde topdressing på fordi løgplanterne ikke er oppe - sidste år var der nogle af mine Allium der ikke kom fordi jeg havde hældt topdressing ned i bladrosetterne..
   Det er dejligt at din Lavatera har klaret den, jeg gravede min op og har overvintret den i drivhuset.

   Slet
 4. Dejlige billeder, Lisbeth - og vi skulle få en dag, der er perfekt til havearbejde med masser af sol og lunt vejr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det lover godt idag - hvor er det dejligt :-)

   Slet
 5. Rigtig god fornøjelse i haven i dag, hvor solen skinner og fuglene synger, herlige forår! Hyggeligt bo du har dig, det gør også mig nysgerrig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde, Anette:-) Jeg tror der bor nogle små usynlige familier i de små huse.

   Slet
 6. Så må du i gang i det fine vejr, de lover i dag. Flotte tulipaner :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg må igang og ikke sidde her og dangdere den :)) Jeg nyder også tulipanerne.

   Slet
 7. This time of year brings one delight after another. We are enjoying the early plum and cherry blossoms and waiting for the tulips to bloom. I hope you have fun in the garden this weekend!

  SvarSlet
 8. Tulips to bloom already? How wonderful! Enjoy the weekend :-)

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth.Lige en hurtig hilsen inden jeg skal i haven...................var i Wallmans i går.
  Så er lidt træt i dag.
  Skønne billeder af alle de smukke forårsbebuder i din have..................dejligt at komme ud og få fjernet alt det visne og se alt det der er på vej op.
  God dag i haven knus Jette

  SvarSlet
 10. Lækker foråsstemning hos dig Lisbeth. Tulipanerne er mums mums.

  SvarSlet
 11. Lækre samlinger af vintergækker! Jeg har selv lagt de få løg i min have, så der går lang tid før de bliver til så mange. Min - hvor er de skønne!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)