Året der gik.

I denne tid kan det være svært at huske hvordan haven egentlig så ud i året der gik. Det kan også være svært at forestille sig, at den om nogle måneder igen vil røre på sig og skyde de dejligste blomster og blade i vejret. Hvordan det så ud her i min have, har jeg siddet og set tilbage på idag og jeg nyder virkelig synet af alle de skønne planter - det er utroligt så mange man kan skrabe sammen og så oven i købet stadig drømme om endnu flere..... Her får I et gensyn med nogle af mine collager fra 2014 - en for hver måned.Januar var våd og vinteren næsten uden sne.


Midt i februar var der forårsstemning med erantis og juleroserne.Den lille cremegule krokus i martssolens stråler.


Det hvid-gul-grønne bed med bl.a. hundetand og tulipaner i april.


 I maj danser akelejerne og pæonerne gør klar til blomstring sammen med allium og storkenæb


Juni - og roserne gav den gas i sommersolen


Selvom min drivhussæson kom sent igang bugnede det allerede i juli


August i det hvide bed


I september ryddede jeg rhododendronbedet og plantede nyt


Høstasters i oktober 


En mild og grå november, november, november.... men stadig fine blomster rundt omkring.


Haveåret sluttede på bedste vis med julestemning og sne.

Kommentarer

 1. Dejlig kavalkade! Ja, selvom det kun er få måneder siden haven var på sit højeste, har man svært ved at huske det!

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå du nød gensynet, det gjorde jeg virkelig også - hvor har du mange fine detaljer i din have.
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 3. Utrolig lækker kavalkade ren nydelse at se! Hvor er din have bare dejlig!

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukke billeder! Du kunne udgive en bog om din have gennem året. Og nu hvor haverne ikke er så spændende, er det ekstra dejligt at gense sommeren :-)

  SvarSlet
 5. Smukke billeder og inspirerende gensyn.

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder fra året der gik, det er svært at vælge, men en nydelse at kigge billederne igennem, for du har ret, det er svært at forestille sig,, at det igen kan blive så smukt, måske endda smukkere.

  SvarSlet
 7. Kære Lisbeth.

  Håber, at du og dine er kommet godt fra start i det nye år - og at vapserne klarede nytårsfyrværkeriet i stiv pote. Skræmte dyr er også en del af vores nytårsaften.

  Hvor har jeg dog nydt din årskavalkade, Lisbeth. Jeg har suget al skønhed og farverigdom ud af dine lækre billeder. Dejligt med lidt moralsk opbakning, når man, som du så rigtigt skriver, slet ikke kan huske, hvor dejligt der var og hvor dejligt, der igen kan blive.

  Lad os nu få den vinter overstået, så vi kan få forår og komme ud i haverne, uden at det hele svupper og sjasker halvt op af gummirøjserne, efter den voldsomme mængde regn, vi har fået. Jeg ved godt, at jeg er i stærkt mindretal, når jeg ønsker rigtig vinter, fremfor dette gråvejrssøle. Men ikke desto mindre, ønsker jeg mig en hvid vinter. Og et tidligt forår, hvis jeg skal være rigtig ubeskeden.

  Nytårsknus og kærlige tanker fra os i bakkerne

  SvarSlet
 8. Herligt kig gennem året 2014 i din have. Ja man kan sidde helt og falde i stave over al den skønhed, og drømmene vokser frem :-)
  Rigtigt godt nyt og spændende haveår til dig.
  Knus Anette

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth,
  Smuk gennemgang af året 2014 i din have. Jeg har fulgt processen om dit nye drivhus. Det er så flot. Dejlige billeder og det gav lige et sug i maven. Jeg glæder mig til at skulle nyde 2015 i haven allerede. Godt Nytår til dig.

  SvarSlet
 10. Sikke mange skønne billeder! Men det har da også været et fantastisk haveår, vi lige har oplevet! Mon vi får ligeså meget dejlig havetid i 2015 ...? Godt nyt haveår til dig!

  SvarSlet
 11. Det var lige nøjagtig hvad vi trængte til på denne grå og meget våde dag. Især hæftede jeg mig ved at allerede midt februar er der blomster at se... det er jo lige om lidt! :o)
  Personligt ser jeg gerne, at vi gentager den milde vinter og den lange sommer. Og i år kan du give den gas i drivhuset hele sæsonen.

  SvarSlet
 12. Dejlige sommer. Smukke billeder og gode sammensætningen du har.

  SvarSlet
 13. Hej Lisbeth.Tak for alle de skønne collager fra året i din have.Kan da næsten ikke vente på det forår.
  Har også brugt en del af dagen i går på at se billeder igennem fra 2014................og det var da et forrygende år.
  Glæder mig meget til at se hvad du disker op med i det nye år.
  Rigtig god weekend til dig Knus Jette

  SvarSlet
 14. Åhhh altså, sikke et have år Lisbeth. - Det er de dejlige stemningsfulde collager du har lavet! MUMS :-D
  Knus Gro

  SvarSlet
 15. Når jeg kigger ud af mit vindue nu, så er det lidt svært at huske hvor dejligt og frodigt det ser ud en juni dag.... så tak fordi du lige huskede os på, at snart.... så begynder det hele forfra.

  SvarSlet
 16. Åh! Mye nytbart hele året!

  SvarSlet
 17. Hvor er det stemnings fulde billeder du viser, smukke...Godt nytår

  SvarSlet
 18. Åh som jeg glæder mig - skønne skønne billeder! Vi kan synge videre om Søren Banjomus, bare ændre at vi ikke kan vente til det hele starter igen. Godt nytår, søde Lisbeth, mon ikke vi ses i løbet af 2015, det tror jeg på.
  Knus Anne Mette

  SvarSlet
 19. Beautiful collection of photos !

  SvarSlet
 20. Kære Lisbeth. Tak for dejlige billeder af din smukke have. Ih hvor bliver jeg dog havesyg, godt det går mod lysere tider og forår.
  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 21. Kære Lisbeth

  Du og dine ønskes et lidt sent men meget velment nytår!

  Det er en superdejlig årskavalkade, du har lavet. Dejlige billeder fra en dejlig have, som giver sug i maven af længsel.

  Jeg rumsterer selv rundt i haven, da jeg i 2014 var bagud med så meget, og forsinkelserne hænger ved ind i dette nye år. Jeg hekser rundt og tømmer krukker (!), får sat det hæslige grønne drivhelvede op (ja, der er jo nogle, som ikke har et rigtigt drivhus. Tænk sig), flytter havemøbler ind, luger, spreder jorddække, planter roser og og og og og..... Gad vidst om jeg når det inden foråret.

  Håber vi ses i det nye år. I min oprydningsfeber den forgangne weekend, fandt jeg i mit haveskur den gave, som Tante Grøn og jeg købte til dig i sommers. Måske du snart skulle have den? :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)