Jeg nåede det lige

Ta-daaaa - jeg nåede lige at komme med et indlæg her inden dagen er omme, men min adventskrans må vente med præsentation da den først blev færdig efter mørkets frembrud.

Jeg har hygget mig med diverse pyntninger i en uges tid men først idag blev det til kalenderlyset og adventskransen. Jeg holder mig til traditionerne med bloklys i begge dekorationer.Mit kalenderlys er i år sat i pudemos og tilføjet lidt friskt spansk mos og ikke flere dikkedarer.Glædelig første december

Kommentarer

 1. Uh det ser dejligt ud Lisbeth og jeg kan se, at du også har fået købt pinjekogler! Efter din anvisning har jeg også fået indkøbt 2 stk. Mmmm de udsender allerede en herlig duft. Flot ser det ud med dit pudemos. De smukke træ bag koglerne er også fin. Herligt at du fik din pudemos. Jeg må vist tidligere ud næste år og lede!
  Mine to små grisebasser er nu kommet op og hænge på min troldhasselgren.

  SvarSlet
  Svar
  1. PS Skulle du undre dig over det lille træ udenfor din dør, så er det sat af mig i dag (5/12) Jeg skulle vejen forbi og ville hjem inden stormen.....John havde træer med hjem fra Rema, de manglede vand, så jeg håber de retter sig....men de er jo nok lidt sarte overfor frost.

   Slet
 2. Det ser godt ud. Jeg venter lidt endnu:-)

  SvarSlet
 3. Et dejligt vindue du har lavet Lisbeth. :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt, Lisbeth - også dit lille juletræ af grene og lyshusene! Glædelig 2. december :-)

  SvarSlet
 5. Enkelt uden så mange dikkedarer er godt :-).

  /Birgitte

  SvarSlet
 6. How beautiful and serene it looks. I have a large advent candle too and I may copy your idea of the Spanish moss.

  SvarSlet
 7. Novra Lisbeth. Jeg vidste jo godt, at du er en julenisse, og den enkelhed du lægger for dagen er rigtig dejlig. Der er ikke en ting, som ikke gerne måtte bo hos mig, og sejlgarnssløjfen om koglerne er en supersød idé, som fik mig til at smile. De små huse er yyyyyndige.

  Jeg har også lavet "decor" i år, hvilket jeg ikke plejer. (Mit kalenderlys ligner dit til forveksling), og jeg må med skam melde, at jeg flere år gladelig har købt kalender lys, men ikke en gang fået dét sat op. I år er der så blus på lampen, og tænk sig - min søn kiggede på det i går aftes og sagde: "hvad skal det nu til for?", og der gik det op for mig i al sin gru, at jeg da vist i den grad har svigtet min moderpligt. Ganske vist pyntede jeg op til den store guldmedalje med færdigkøbte ting og sager, da han var lille, men det har han tilsyneladende glemt.

  SvarSlet
 8. Hvor er det fint, Dejlig stemning over dit stilleben, med de små skønne lyshuse. Naturens materialer er bare de bedste til at skabe stemning og fint julepynt med. Juleknus

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth
  Så enkelt og fint, lige min stil.
  God aften.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 10. Enkelt og smukt. Absolut lige min stil.

  SvarSlet
 11. Åh, hvor er det pænt alt sammen! Dit kalenderlys ligner mit :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)