Glædelig jul

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og håber at I får en dejlig aften.

Her fejrer vi juleaften præcis som vi elsker det - kun os fire og i langsomt tempo. juletræet ved at blive pyntet af vores drenge. Jeg nyder deres småsnakken og glæder mig over at vi er samlet.Kalenderlyset arbejder sig stille og roligt mod d. 24.

Kommentarer

 1. Glæææææædelig jul til dig Lisbeth :) Knus Iben

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth, rigtig glædelig jul til dig og din familie. Her kommer gæsterne lige om lidt, og alt er klar til den store aften :-)

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth.Det lyder rigtig hyggeligt med kun jer fire til jul.Har selv huset fyldt........og de ser Disney juleshow.Rigtig god jul til dig og din familie knus Jette

  SvarSlet
 4. Glædelig jul til dig og dine kære navnesøster..:-)
  Vi er også kun os 3 der deler hus, det har vi nu været i de sidste flere år.
  Dejligt og roligt.
  De 2 "børn" sidder og ser Disney Show og min svigersøn står for maden.
  Det dufter julesteg i hele huset. Alle hundene ligger og sover.

  Hav en dejlig aften.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Det lyder dejligt med bare jer fire, det var den gang. Nu skal to af mine jule med svigerne, så vi hygger kun med en mere her i huset. Det bedste ved julen er jo netop at samles med familien, men da den yngste venter familieforøgelse i januar, tør de ikke tage til Samsø.
  Glædelig jul

  SvarSlet
 6. Merry Christmas to you and your three fellows, Lisbeth. By now you are well into your Julaften festivities, while it is still morning here and I am cooking for tonight. It has been lovely to have had another year of your beautiful blog posts! Wishing you all the best for the holidays and the New Year, from our Island home on the Pacific, to your Island home in the North Sea.

  SvarSlet
 7. Glædelig Jul til hele familien.

  SvarSlet
 8. Tak og glædelig jul til jer.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. Tak og en glædelig jul til jer også ;)

  SvarSlet
 10. God Jul til deg og dine Lisbeth :-)
  Juleklem

  SvarSlet
 11. Kære Lisbeth.

  Dejligt at høre, at julefreden har sænket sig over dig og din familie. Vi var hjemme Juleaften og havde gæster. Rigtig hyggeligt og mættende:o) Juledag var der dømt total afslapning. Jeg elsker stilheden Julenat og Juledag. Det er som om, at verden står stille i et kort øjeblik.
  Det er en gave, at have tid. Give sig selv lov til at slentre rundt med morgenhår og i pyjamas til langt op af dagen og bare se tv, tage en morfar og spise rester.

  Hele december bliver der bygget en spænding og en forventning op. Når juleaften er overstået, falder man så dejligt ned i en stressfri zone og skal ikke præstere.....bare være.

  Mangler lige 3 gæstebud mere inden juleferien er slut, så jeg løber lidt frem og tilbage mellem kødgryderne, ovnen og computeren iaften.

  Nyd nydningen, søde.

  Knus og varme tanker

  SvarSlet
 12. PS: Din dekoration med de lyserøde roser er SÅ lækker:o)

  SvarSlet
 13. Kæreste Lisbeth......rigtig glædelig bagjul her fra mig af også. Skønt når julefreden sænker sig og sikke fint du har det med roser.....og lyset skal som end nok nå det.....ingen stress på den konto ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Hej Lisbeth
  Dejligt med den afslappende julefred, jeg tror det er det vi alle ønsker os allermest.
  Her hos os var det noget hektisk op til jul, og efterfølgende havde vi huset fuld af gæster både den 23. og 24 december, og en julefrokost 2. juledag, så vi NYDER disse stille dage i fulde drag.
  God søndag.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 15. Fint billede.
  Tak. Håber du har haft en god jul.
  Godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet
 16. Hei Lisbeth

  Så nydelig dekorasjon. Vakre rosa roser.


  Ønsker deg et herlig nytt år i 2014!

  Nyttårsklem fra
  Trine

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)