En dejlig søndag

Lea som jeg har fulgt i blogverdenen i 3 år havde inviteret mig med på besøg i Claus Dalbys have og jeg takkede straks ja, uden tanke for hvor tidligt jeg skulle op søndag morgen for at være i Risskov kl. 11. Og pyt hvad betyder en togtur på 4 timer når der venter en oplevelse af de gode forude?

Solen skinnede lige præcis som jeg stod af bussen og vi fik et par dejlige timer, hvor vi sugede alle indtryk til os mens vi snakkede have, planter og vores egne erfaringer. To timer som gik alt for hurtigt.

Selvom jeg er sikker på at I kender haven fra bloggen, bøgerne, TV og andre medier slipper I ikke for et indlæg med mine billeder. Jeg har taget mange. Jeg holder meget af at gå og studere planterne på nært hold, men jeg holder allermest af at se på sammenhængen mellem planternes farver, former og strukturer. Inspiration er der overalt og haven er unik og her er et udpluk af det grønne, det vilde, det maleriske, det stramme og det smukt anrettede.

Kommentarer

 1. Hvor er jeg glad for at du kom afsted. Så kunne jeg nyde dine skønne billeder her ;-) Må have været en fin oplevelse, Lisbeth.

  KH Dorthe

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder og ja det må have været de 4 togtimer værd for at se Claus skønne have..:-)

  Knus fra navnesøsteren i nord..:-)

  SvarSlet
 3. Din heldige kvinde ;-) Jeg syntes faktisk, at du har vist nogle nye sider af haven.
  Knus Gro

  SvarSlet
 4. Sikke en vidunderlig oplevelse - og dine billeder er meget, meget smukke. Claus Dalbys have og Anne Justs have i Hune står fo mig som to af de smukkeste haveoplevelser her i landet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dit heldige asen! Ja, du har fundet flere motiver, jeg aldrig har set før. Flotte billeder!

   Slet
 5. Nu er det jo altid dejligt at komme til Jydeland.... men okay, jeg indrømmer at lige Risskov har noget helt særligt!! Så ofrer man gerne lidt af skønhedssøvnen. ;)

  SvarSlet
 6. Dejlige-dejlige billeder - og sjovt at se haven gennem din cameralinse. Det er i sandhed en skøn have, som man kan studere i timevis.

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth
  Sikke en dejlig tur I har haft - det var da godt du tog med! Jeg har aldrig selv besøgt Claus Dalbys have desværre, men har selvfølgelig set mange mange billeder fra haven, men du har virkelig formået at tage nogle billeder af haven som viser noget helt andet end det jeg synes jeg ellers har set. Tak for turen !
  God dag.
  Mange hilsner
  anita

  SvarSlet
 8. Jeg har været der 2 gange...flot ....jeg vil ikke lige betegne hans "anlæg" som en have...men flot er det bestemt.

  SvarSlet
 9. Ja, man blev nemt imponeret, når man står midt i have. Tak for selvskab det var godt. Gode billeder du har taget.Jeg kunne nu godt have brugt en time mere.

  SvarSlet
 10. Tak for de dejlige billeder.
  Selv om der er 10 eller flere personer der tager billeder fra den selv samme have, så er der ikke to der ser det samme.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 11. Tak for billederne.... jeg tror faktisk ikke at vi kan få for mange billeder fra Claus Dalbys have.

  SvarSlet
 12. Hej Lisbeth
  Dejlige billeder som viser en anden Claus Dalby med lidt " Hune " stemning.
  Gode motiver og dejlige krukkermed fine vækster.
  Jeg vil selv utrolig gerne se haven men nyder de fne indslag derfra.

  SvarSlet
 13. Hej Lisbeth.Skønne billeder fra CD/s dejlige have.Heldige dig at få lov at gå rundt i haven og tage vidunderlige billeder til os på bloggen der ikke har været der.Så jeg er sikker på at du synes det var den lange togtur værd.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 14. Skønne billeder du har taget, Lisbeth, dejligt at du tog turen derover, den er jo det hele værd.
  Og tak for dine tanker, sommeren har været fyldt med sanselige input på alle måder, det har fyldt meget, men mon ikke det snart udligner sig igen :) Mon vi ses i Vedbæk i september?
  kh Anne Mette

  SvarSlet
 15. Det lyder som en helt fantastisk dejlig tur Lisbeth (og Lea)....og sikke skønne billeder du har taget - hvem der dog bare havde plads til sådan et frodigt og fredfyldt hostabed :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 16. How absolutely lovely that day must have been! I looked closely at all the photos and recognised many plants that are also in my garden - but that is where any resemblance to Claus Dalby's garden ends! I'm sure that every corner held something of interest.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)