Her ligger stenen fra Helle Nørby

Her ligger den smukke Helle Nørby belægningssten som jeg var så heldig at vinde i HAVEFOLKETS konkurrence i juni måned - foran døren ind til drivhuset på terrassen. 

Da Helle spurgte mig hvilken sten jeg ønskede, skrev jeg tilbage, at jeg allerhelst ønskede mig en stor sten med to guldsmede på, men at jeg desværre ikke havde plads til en stor sten i dybden. De er nemlig normalt 14 cm og ikke 9,5 cm som jeg havde plads til. Men tænk engang, ved et lykketræf havde Helle lige præcis sådan en sten liggende - hvor heldig kan man være?Den er virkelig smuk og jeg synes at den ligger så fint her foran drivhusdøren.


Tusind tak for stemmerne


Foran drivhuset er krukkeplanterne efterhånden vokset godt til. På den nederste terrasse har jeg altid lyserøde, grå og violette planter


Herfra er udsigten ud over haven bl.a. til det runde staudebed.

Måske synes I at det er ved at være nok med terrassebilleder, men jeg må indrømme at et besøg hos Eva (Evigglades) i midten af juni satte ekstra skub i "projekt middelhavsterrasse" hos mig. Eva har de dejligste overdækkede terrasser med en fantastiske indretning som emmer af sydlandsk charme.

Vi havde allerede malet rækværket på træterrassen og skiftet de slidte pilehegn ud med kastaniehegnet som I ser på billedet. Rumfornemmelsen er bevaret, men kastaniehegnet giver et noget lettere udtryk og trækker haven ind i terrasserummet. En løsning som jeg er rigtig godt tilfreds med. 


Nu er gulvet også malet sort og vi føler at vi har fået et nyt rum lige uden for havestuen.


Kommentarer

 1. Hvor er den dog smuk, stenen med guldsmedene. Og den ligger perfekt foran drivhuset, som du garanteret ser til hver dag.

  Spændende med kastanjehegnet omkring terrassen; en anderledes måde at bruge det på. Meget inspirerende.

  SvarSlet
 2. Helle's sten er meget smuk og passer rigtig godt ind i din skønne have. Der er en dejlig stemning på billederne :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt at se guldsmedestenen ligge på sin plads! Og terrassen er blevet utrolig flot - det er smukt med sort gulv og det lette kastaniehegn. Din have er en oase ... Nyder du at have ferie?

  SvarSlet
 4. What a lovely stone - and you've put it in the perfect place. Your garden is looking beautiful!

  SvarSlet
 5. Hej Lisbeth,
  Det ser rigtig flot ud! Jeg vidste ikke at H.N lavede dobbelt motiver.
  Nette prøver, at fortælle mig, at jeg også skal have en i min belægning... vi får se?
  Din teresse er bare super dejlig og hyggelig! - Sådan et sted man kan sidde og slappe af imellem sine gøremål :-) Alt imens man sidder og kigger ud i haven og planlægger det næste der skal gøres, af store eller små ting:-D
  Fortsat god ferie :-) - jeg har to uger tilbage, det er så dejligt!
  Knus Gro

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth,
  Hvor ser det smukt ud med stenen ved drivhuset. Det var godt valgt :). Og det er også skønne billeder du viser fra din terrasse.

  SvarSlet
 7. Det er da dejlige terrassebilleder! Og hvor ligger stenen smukt. Til lykke med gevinsten!

  SvarSlet
 8. Tillykke med den fine sten, den ligger flot der. Du skal bare vise alle de terrassebilleder, du orker - det ser jo drøngodt ud med både sort gulv og kastaniehegn omkring og de små fine krukker - kan godt forstå at Eva kan inspirere :) Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 9. Tillykke, der ligger den sten jo flot, selv har jeg en med to sommerfugle..det ser hyggeligt ud hos dig.god havedag.
  plateauet-haveliv

  SvarSlet
 10. Altså, al den orden, jeg bliver hel misundelig.

  SvarSlet
 11. Hvor er din terrasse flot. Jeg har ikke før set løsningen med kastaniehegnet - den tror jeg, jeg tager med som inspiration til egen have.

  SvarSlet
 12. Hej Lisbeth.Tillykke med den smukke sten......den ligger da rigtig godt der ved indgangen til dit drivhus.Min søster Gitte har også en sten fra Helle i sin halvrunde trappe.Og din terrasse er vel nok blevet flot.Det sorte gulv gør lige det sidste.Og rigtig god ferie.....nyd det nu. Knus Jette

  SvarSlet
 13. Det er vel nok nogen fine guldsmede... mon du næsten nænner at træde på dem, eller ta'r du et lille hop, når du skal ind i drivhuset :) :)

  SvarSlet
 14. Hvor er det vidunderligt at se og høre di.n begejstring, Lisbeth! Stenen er blevet vildt smuk og ligger helt perfekt der. Tænk hvor mange gange du kan glæde dig - både når du træder ind og ud af drivhuset. Dobbelt glæde.
  Og din nu sorte terrasse har fået personlighed og stil. (Det var der jo i forvejen, men jeg forstår jeres glæde).

  Nyd nu ferien i fulde drag, det ser ud til at Danmarks vejr viser sig fra sin lune side! Uhmmmmm morgenvandinger med morgenhår og kaffe inden for rækkevidde!
  Knus; M

  SvarSlet
 15. Hvor er det en flot sten og smukt med guldsmede på..:-)
  Din have er så smuk, sikken et dejligt sted I har. Dejligt med terrassen hvor man kan sidde og grille og hygge til langt ud på aftenen.
  Her har det været meget blæsende de sidste dage, vestenvind, og så orker jeg ikke være ude. Mine øjne render i vand og næsen bliver tilstoppet af all den vind. Er ikke allergisk heldigvis.
  Håber på lidt stillere vejr snart...:-)

  Fortsat god ferie.:-)

  Knus fra navnesøsteren i nord.

  SvarSlet
 16. Tillykke med den smukke sten. Stedet hvor den er placeret er jo perfekt. Det er en ret så fed idé med kastaniehegnet omkring terrassen :)

  SvarSlet
 17. Hej Lisbeth.
  Det er vel nok en smuk sten, du har fået, og den ligger da bare det helt rigtige sted.
  Jeres terrasse er også blevet flot. Det ser godt ud med kastanjehegnet op mod det sortmalede træ. Det minder mig desværre også om, at jeg selv har et udestående projekt .... Nå, men kommer tid kommer råd :o)
  Knus Christel

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)