3 dage i Sverige

Det føles som om det er meget længe siden, men faktisk er det kun 2 uger siden vi var 3 dage i sydsverige. Både Sofiero og Frederiksdal ligger ved Helsingborg og hvis du har et par dage til overs så tag turen over sundet - der er så dejligt derovre.

Fra Helsingborg kørte vi op langs kysten på undersiden af kullen og nedad på oversiden, hvis man kan sige det sådan. Vi havde planlagt hvad vi skulle se hjemmefra. En dag tilbragte vi på Hven, hvor vi på lejede cykler krydsede øen på langs og tværs. 


Kommentarer

 1. Åh Lisbeth det ser ud til at vi kunne have rendt på hinanden. Vi var også på Kullen og så smukt det var. Hørte først bagefter om Nimis, som vi nu taler om måske at køre op for at se i efterårsferien.

  Du har efter billederne at dømme set en masse skønne skønne steder.

  Håber knæet er ok igen ;)

  knus
  Eva

  SvarSlet
 2. Hvor ser det dejligt ud - og så ligger det jo ikke så langt væk. Jeg har Bondetobak i haven.... havde ikke tænkt på at de er giftige, men de hedder selvfølgelig Nicotiana så det burde jeg have haft tænkt på - tak for oplysningen :)

  SvarSlet
 3. Tak for turen over sundet. For os i Jylland virker Sverige som umådeligt langt væk, det er nok alle broerne... Smukt er der da og jeg er ikke i tvivl om at der er masser at se på. Cykeltur på Hven lyder skønt.

  SvarSlet
 4. Aj dejlige ferie billeder Lisbeth. Jeg skylder mine børn en tur til Hven! - Kan man så ryge den bondetobak, altså ikke, at jeg havde tænkt mig at gøre det?
  Jeg håber ikke du fik ødelagt dit knæ igen, på vej ned til nimis. Det er da et sted som jeg må se!!
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Dine fine billeder er et veritabelt reklamekatalog for ferie i Sverige.

  SvarSlet
 7. Skønne billeder, Lisbeth! Jeg er også vild med området og oplevede Sofiero for første gang sidste år, mens rododendronbuskene blomstrede. Vi har familie, der bor tæt ved Kullen, og har lige som jer spist hos Flickorna Lundgren. Sikke en god idé at I udforskede Hven!

  SvarSlet
 8. Dejlig tur ser det ud til, tak for at vi kunne kigge med :)

  SvarSlet
 9. Det lyder som præcis den samme tur som gemalen og jeg har været på....der er rigtig dejligt i det svenske ;-)

  SvarSlet
 10. What a lovely holiday that must have been! I loved the photos of you and the gardens - that little garden pavilion at Helsingborg is adorable.
  We are watching 'The Bridge' on TV and practicing our Danish over here. Of course, The Great Dane is far better than I!

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth.Ja! man behøver da ikke at tage sydpå,når man har et skønt land lige på den anden side.Har været på Sofiero flere gange.Og også besøgt både Kullen og Frederiksdal........dejlige steder alle tre.
  Håber du passer på dit knæ.Men dejligt med cykelturen på Hven.
  god aften knus Jette

  SvarSlet
 12. Lutter dejlige svenske steder. Desværre har jeg aldrig set Nimis, men det er jo altid godt at have noget til gode. Vi snakkede faktisk om Flickorna Lundgren i weekenden, da vi kørte rundt i Skåne. Blot over på den anden side og lidt mere syd - i Østerlen. Der er til mange gode dage i Sverige.

  /Birgitte

  SvarSlet
 13. Sikke meget I har oplevet på bare 3 dage. Sverige er et skønt land :)

  SvarSlet
 14. Hej Lisbeth,
  Hvor har I dog oplevet meget på bare 3 dage - SKØØØNT!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej lene
   Ja der er faktisk meget at se hinsidan;)
   P.S. Jeg fandt dine kommentarer under spamkommentarer, men har nu fortalt Google at kommentarer fra dig absolut ikke er Spam, men meget velkomne:o)

   Slet
 15. Ser ud som i har haft en god tur, vejret har i hvert fald været med jeg.
  Gode naboer vi har i nord.

  SvarSlet
 16. Tak for rundvisningen.
  Det ser ud til at have været en rigtig god tur.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 17. Skønne Sverige og det tager jo ingen tid at komme dertil for os. Der er jo så mange dejlige steder at besøge, og især Hven var jeg vild med. Vi var der for 2 år siden. Lagde du mærke til de smukke postkasser på øen? Det er en lokal kunstner, der laver dem. Jeg købte en edderkoppe-husløg som jeg stadig har i haven. Mine tanker går til Hven, når jeg støder på den.

  SvarSlet
 18. Billedet med krukkerne fra Sofiero er da bare skønt!
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 19. Sikke nogle skønne postkort fra nogle fantastiske ture Lisbeth den havepavillion gad jeg nok gerne besøge....det ser bare super hyggeligt ud. Håber knæet holdt til strabadserne :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)