Beauty of Moscow

Lysegrønne maj blev nu afløst af den mørkere grønne juni. Syrenerne er på deres allerbedste og jeg elsker simpelthen denne tid. Blomstrende syrener hænger sammen med eksamenstid og lyse nætter - jeg elsker simpelthen denne tid, hvor vi stadig har så meget blomstring at glæde os til.

Sidste år fik jeg syrenen 'Beauty of Moscow' foræret af mine dejlige havevenner Jytte og John (I kender dem under navnene Tante Grøn og Syrenprinsen) og i år kvitterer den med  blomster. Det er den yndigste syren se selv, man kan næsten dufte den:Jeg er så taknemmelig over den og den er virkelig en beauty.

Derudover har jeg 3 syrener 'Andenken an Ludwig Späth' som du kan se her

Jeg knokler i haven og er ved at have alt på plads, det har holdt hårdt efter den forsinkelse jeg fik ved at beskadige ledbåndet i venstre knæ. Heldigvis går det fremad og jeg tror ikke det varer længe før knæet er helt ok igen.

Kommentarer

 1. Hvor er din 'Beauty of Moscow' syren dog smuk - jeg tror aldrig jeg har set sådan en før. Og så er det dejligt at læse, at det går fremad med dit knæ!
  Lige som dig elsker jeg denne tid, og vi har heldigvis stadig så meget blomstring at glæde os til :o)

  SvarSlet
 2. Det er bestemt en skønhed Beauty of Moscow, den kunne også være et ønske hos mig.
  Godt det går fremad med dit knæ, det er ikke nemt at følge med, slet ikke med dårligt knæ.

  SvarSlet
 3. Ej... hvor er den skøn i udspring. Jeg har også lige anskaffet mig denne syren fra samme planteskole, men min har jeg kun set i fuld blomst, hvor den er kridhvid. En fantastisk plante, kan godt forstå at du er glad for den, helt specielt som gave fra disse herlige mennesker.

  Dejligt for dig at knæet er i bedring.

  SvarSlet
 4. Så underbart vacker!! Jag skulle gärna ha den i min trädgård.
  Ha en fin söndag.
  Kram Maria

  SvarSlet
 5. Den var skjønn og ble umiddelbart ført opp på min ønskeliste ;-) Jeg venter på at mine syrener skal springe ut- gleder meg! Ønsker deg en fortsatt fin helg! Klem

  SvarSlet
 6. Meget, meget smuk syren :-)

  Godt knæet snart er helt i orden igen :-)

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth.Det er da en vidunderlig syren du har fået.Og dejligt at det går fremad med dit knæ.
  Har også lige vist min hvide syren.....det er en rigtig gammel en,men dejlig er den.
  Jeg vil også lige spørge om der er plads på onsdag i din bil hjem fra Kolding.Jeg tager til min søster Gitte med toget om tirsdagen.Vi vil godt være der i god tid.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   jeg er passagerer i Lenes bil på onsdag. Også god aften til dig:)

   Slet
 8. Ja, den er da lige til at bore næsen ned i. Meget smuk. Den dufter helt sikkert allerbedst en lys nat ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 9. Den skal også hjem til os, den er så smuk.
  Har en hvid og en blå i forvejen..de var her da huset blev købt. Den hvide vokser sammen med en guldregn, de kan ikke skilles ad men det ser faktisk flot ud sammen.
  Hvor er det dejligt at dit knæ er bedre. Det tager den tid det tager. Min arm er fremdeles dårlig og jeg går til genoptræning endnu. Det er rigtig øv for har ikke de samme kræfter som før og det irriterer mig meget..;-)

  Fortsat god weekend fra Lisbeth oppe i nord...:-)

  SvarSlet
 10. Skøn, skøn syren.
  Og dejligt, at knæet arter sig.

  SvarSlet
 11. Kære Lisbeth,

  .....syrentid og et knæ i bedring,- så er livet slet ikke så tosset, vel?
  Pragtfulde billeder af skønheden fra Moskva. Jeg kom til at stikke snudeskaftet hen til skærmen for at få en sniffer.....men der lugtede bare underligt varmt og mekanik-agtigt:o)

  Her halter vi også bagefter, så det er en travl tid. Men vi ved jo, at det er nu vi skal knokle igennem og så kommer der en mere rolig nyde-tid bagefter.

  Jeg har forelsket mig i en ny syren. Den er sart sart baby-blå i udspring, og totalt lækker. Men jeg skal lige have den "tænkt ind i haven" før der bliver investeret i den.

  På snarligt glædeligt gensyn. Glæder mig meget til at se dit Paradis in real life.

  Søndagsknus fra et blæsende Flade

  SvarSlet
 12. Smuk syren du har Lisbeth! Dejligt at det går fremad med knæet dit. Du skulle jo gerne have rigtigt mange gode haveår tilbage endnu.
  Det er en dejlig travl tid lige nu for alle os haveejere.

  SvarSlet
 13. Suk, Lisbeth, Den syren er underskøn. Som du ved selvsyn har konstateret, har jeg lige erhvervet en opstammet en af slagsen, men lige som frk. Anemone, har jeg kun set den fuldt udsprunget. Den har kun en enkelt blomst, og den er kridhvid. Men duften ...... *sukker henført*. Nu håber jeg bare, at den klarer sig i den kæmpekrukke jeg har placeret den i.

  Du glemte vist at få noget lamium roseum med hjem, så det må du huske næste gang! Som er snart. HJÆLP jeg må i haven!

  SvarSlet
 14. Åh, hvor er den smuk (ja, jeg stak faktisk også lige næsen i skærmen, sådan helt automatisk), virkelig smukke blomster. Jeg glemmer vist at kigge nok på syrenernes blomster, hmm. Kh Anne Mette

  SvarSlet
 15. Hvor godt at hører at knæet begynder at arte sig igen Lisbeth......det er ikke sjovt at være stækket på denne årstid ;0) Din syren er da bare fantastisk smuk....om som du nok allerede har gættet så er jeg vild med det lyserøde touch ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 16. I'm glad to read that your knee is healing. Take care!
  This year our lilacs didn't do very well. I am going to prune them a little harder on the weekend and hope for more blooms next year.

  SvarSlet
 17. Hej Lisbeth
  Beauty er den virkelig, sikke en farve, og den må dufte vidunderligt !
  Dejligt det går så meget bedre med dit knæ, det var en glæde at læse.
  Håber I får en dejlig dag i Kolding, forhåbentlig hører og ser vi der ikke kan "komme med" lidt til det her i blogland !
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 18. Kære Lisbeth. Ih en af mine yndlinge. Jeg har en hvid Syren i haven, men den er så ynkelig, at det er lige før man får ondt af den. Den stod her da vi flyttede ind, men den svinder mere og mere ind.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)