Vinterstemning

Sneen har hjulpet med at skabe rigtig vinterstemning ved indgangen til huset. I år har vi haft så meget brænde, at vi har stablet en portion i carporten - i den anden side ligger der stadig nogle store stykker af Asketræet og venter på at blive flækket. Det hygger altsammen.


Ved cykelskuret er der foderplads til fuglene, så jeg kan se dem fra mit køkkenvindue - lyskæden på cykelskuret er i en dårlig stand og kunne trænge til udskiftning, men den lyser lige nok til at julestemningen har indfundet sig her på matriklen.


De lyserøde Erica og den blå Ceder passer godt til hinanden

Indendøre er jeg begyndt at finde julepynten frem og bedre sent end aldrig skal jeg igang med at binde kranse og andet pynt i morgen. Det glæder jeg mig meget til.

Kommentarer

 1. Det ser hyggeligt ud i din vinterhave. Det er også en smuk vinter-header du har fået sat på.

  SvarSlet
 2. Din have er meget smuk også med sne, og det glæder mig jo at du også kan nyde fuglene fra dit køkkenvindue, som vi kan her. Rigtig god fornøjelse med at binde kranse og lave julepynt i dag!

  SvarSlet
 3. Sneen hjælper i den grad med til at skabe stemning - og lys. Det er skønt. Rigtig flot med de lyserøde Erica, den blå ceder og sneen! Og, så er jeg selvfølgelig vild med din paddehat :-)

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Hyggelige billeder af din vinterhave. Jeg skal vist også have pyntet lidt op udenfor :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint ud, jeg kan rigtig godt lide din blå ceder.

  SvarSlet
 6. Hej Lisbeth.Smukt ser der ud med den hvide sne der dækket over alt det visne i haven.Smart løsning med brændet i carporten.
  Håber du viser hvad du får lavet af juledekorationer.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 7. Det ser nydeligt ud Lisbeth. Håber du nyder det indendøre med dejlig havelitteratur. MEEEGET smuk blogheader du har lavet Lisbeth
  kh
  Eva

  SvarSlet
 8. Det ser godt og hyggeligt ud med brændet i carporten - og så er jeg meget begejstret for din fine fedt-kugle-keramik-holder :) :)

  SvarSlet
 9. Åh hvor ser det bare skønt ud Lisbeth.....og brænde e store mængder er godt at have......af mange årsager - det pynter simpelthen sådan med en smuk brændestabel ;0) Fuglene har det godt og hyggeligt hos dig og cedertræet er simpelthen bare så smukt ;0)

  God snestorms-søndag
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 10. Det er fine foderhuse til fuglene, du har. Sneen gør det rigtig hyggeligt.

  Jeg håber, at du fik pyntet og lavet kranse i dag. Det har ligesom været indendørs vejr i dag ;-)

  SvarSlet
 11. Sneen høre absolut årstiden til. Det giver en helt anden stemning end det regn og sjap vi plejer at have.
  Smuk ceder sammen med lyngen og foderhuset :)

  SvarSlet
 12. Hej Lisbet
  Hvor ser der hyggeligt ud hos dig/dejlige stemningsbilleder, og du har helt ret i, at dit brænde gør sit til at fuldende stemningen.
  Håber du fik bundet nogle fine kranse ?
  God aften
  Anita

  SvarSlet
 13. Ja snøen hjelper til å lage stemning i hagen. I dag våknet vi til snø her hos oss også- Tror jeg ble like glad som ungene! Nå håper jeg bare den blir liggende.
  Kos deg i Adventstiden Lisbeth.
  Klem

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)