Stemning ved mit spejlbassin

Det er fantastisk at sidde i pavillonen og se på spejlet i vandet og nu har jeg endelig også fået planter i krukkerne så de kunne komme på plads. Det er min plan at plante lilla Hemerocalis (dagliljer) i krukkerne, men det har været meget svært at skaffe store planter så indtil videre har jeg plantet  Blå randblomstrende hortensia og jeg tror at det bliver fint når de får farve, til efteråret skal de plantes i mit hortensia område langs havestuen.Alt ånder fred og idyl - næsten - for 2 af mine 5 syrener (Andänken an Ludwig Späth) gik desværre ud mens de satte blomsterknopper her i maj og jeg har gjort kort process og savet dem ned idag. Derfor er der pludselig blevet så blomsterbedsagtigt i den ene ende (ved de røde Rhododendron). Det er brandærgerligt og jeg skal helt sikkert have nogle store syrener der igen. Hillevi skrev om vand i haven på sin blog igår og hvis du har lyst til at dele dine erfaringer og et link med andre så: 
klik HER og gå til Tankar från Trädgårdsmästarn.


Gammelt foto, men syrener er altså dejlige.

Kommentarer

 1. Hej Lisbeth,
  Hvor ser der dejlig stemningsfuldt ud ved dit spejlbassin. Ærgerligt med syrenerne. Der sker underlige ting. Jeg læste også at du har mistet en prydpære. Det er da mærkeligt at de dør midt i væksten!

  SvarSlet
 2. Man må sandelig sige at at bassinnet til fulde lever op til sit navn. Hvor står vandspejlet bare flot, og krukkerne er helt perfekte. Bestemt ikke ringe med udsigten fra pavillionen og så bare sidde der og nyde... ahhhhh.... :o)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig hyggeligt ud i din have, og spejlbassinet lever virkelig op til sit navn - smukt :-)

  SvarSlet
 4. Flot spejling - det er smukt Lisbeth! Øv med dine syrener, det er da ærgerligt!

  SvarSlet
 5. Jamen, så fint man nu er hur din vattenspegel har en "kompis" i den runda sittplatsen. Mycket flott och inspirerande! tack för länken Lisbeth! kram H.

  SvarSlet
 6. Et lille paradis. Syrener må der til:)

  SvarSlet
 7. Hvor er det dog smukt at se dit spejlbassin, Lisbeth - at se spejlingerne fra dine rododendron og dine nye randblomstrende hortensia - det er en fantastisk smuk blomst! Men det var synd, at to af dine syrener gik ud.

  SvarSlet
 8. Wow Lisbethe det er bare super flot! Rigtig god stemning :-D
  Jeg fik ikke set dit indlæg om dine rododendron i går. Men nu kan jeg se hvor flot de blomstre og så i spejlbassinet :-D
  Hvor er det ærgerligt med dine Syrener! Du skal nok finde nogle smukke erstatninger :-)
  Mange pinseknus
  Gro

  SvarSlet
 9. Det ser bare flot ud hos dig med spejlbassin og de blomstrende rhododendron der spejler sig :) Kan rigtigt forestille mig, hvilken lise det må være at sidde i pavillonen og se hen på det. Hortensiaerne vil jo komme til at pynte endnu mere snart. Ja, hvor er det en skam med dine syrener - jeg tror at vi alle har oplevet ting, der er gået ud her i vinterens løb - det er ærgerligt.

  Ulla

  SvarSlet
 10. Smadder flot, dit spejlbassin Lisbeth, og så har du bare en rigig hyggelig krog :)
  Hyg dig

  SvarSlet
 11. Nu kan jeg se ideen og hvor er der bare blevet smukt og fredfyldt i din have. Jegvkan forestille mig, at netop en dag som i dag, hvor der er skrivende skyer på den himmelblå gør nydelsen ekstra intens.

  Ærgerligt med dine syrener for - ja -det er da indbegrebet af at sommeren er kommen. Håber de skyder igen... Ellers er udgåede planter jo altid en invitation til at overveje nye skønheder til haven.
  Nyd pinsen, Lisbeth.

  Kh. Marianne

  SvarSlet
 12. Dit spejlbassin er smukt og passer perfekt ind i dit havedesign.

  SvarSlet
 13. .......hvor ser det bare fantastisk ud Lisbeth og JA - jeg er stadig misundelig på dit smukke runde spejlbassin.......det er vildt flot og så med de smukke spejlinger på en skøn sommerdag.....waaaauuuuuu ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Det ser helt fantastisk ud - ikke mindst med krukkerne der spejler sig i vandet.

  SvarSlet
 15. Hvor ser det skønt ud både med spejlbassin og planter omkring det.
  Vi har lige gravet en død læderkrone op, det viste sig, at den var begyndt at spire ved roden, så den blev plantet igen. Måske er der liv i roden af dine syrener.

  SvarSlet
 16. Hvor er det et skønt vandspejl - det sætter virkelig gang i drømme ;o).

  SvarSlet
 17. Kjempeflott! Her kan man da gjerne sitte og bare nyte en liten stund! Flott vannspeil og flott beplantning og paviljongen ser da riktig så trivelig ut! Gleder meg til vi etterhvert får det litt frodigere i egen hage- etter at vi de senere år har anlagt hele hagen på ny er her alt for mye bar jord- men vi jobber med saken!
  Mvh Monica

  SvarSlet
 18. Nej hvor er det altså flot dit spejlbassin, bare jeg havde plads til det. Det kunne jeg da godt sidde og falde i staver;o)
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 19. Det er vildt smukt med dit spejl-bassin. Der er noget helt særligt over at tage billeder af spejlinger!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 20. Hej Lisbeth

  Hvor er det smukt. Faldt lige over en kommentar hos Claus Dalby vedrørende nogle staudevalmuer. Var det noget med nogle Papaver orientale "Royal wedding"? Jeg har en del og deler gerne ud. De er ikke så store endnu, for jeg har lavet dem fra frø her i foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa hvilken farve har dine staudevalmuer, jeg vil meget gerne arve nogle hvis bare de ikke er orange:-)
   Hvis der er noget her hos mig du kunne tænke dig at bytte med så giv mig besked:o)

   Slet
 21. Neeeeej hvor ser dit spejlbassin dejligt ud, og så med de kummer omkring, det er da helt perfekt.
  Have hilsen
  Anita

  SvarSlet
 22. Jeg elsker også spejlninger, og i dit bassin er det da helt perfekt. Skøn udsigt fra pavillionen :)

  SvarSlet
 23. Kære Lisbeth. Hold op hvor er det smukt. Kan godt forstå du nyder det. Hvor ville det pynte i min have også. Hvor er det ærgerligt med de syrener. Jeg har kun en syren, men den ser nu altså heller ikke for godt ud, jeg nænner bare ikke og skære i den :)

  Ha´ en skøn dag.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis din syren lever til efteråret skal du give den et tilskud af kalk, jeg har læst at det kan hjælpe, prøv at se her - http://www.havenyt.dk/spoergsmaal/plantesygdomme/389.html

   Slet
 24. Hej Lisbeth ... check lige mit indlæg i dag ;0)

  SvarSlet
 25. The mirror pond is such a beautiful addition to your garden. I can understand why you feel so much at peace there. I've never seen anything quite like that in a private garden.

  SvarSlet
 26. Hvor er det flot! Meget imponerende.
  VH Nina

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)