Pynt og pjat

Snart er det fredag igen og jeg fik aldrig postet billeder af mine dekorationer - men her er de endelig. Det er blevet til lette dekorationer og jeg har brugt grene med lav, grene med blomster, spansk mos, hortensia, husløg og masser af mos. Jeg har også bundet en fed krans i gran, men den fik jeg så ikke billede af, men det meste gran er brugt til udendørspynt.

Min adventskrans er altid en spinkel krans som ligger i vinduskarmen og inde i den står 4 bloklys. 

I år er kransen af blød ene og blomster fra Kejserbusken og lysene pyntet med jutegarn og små hængekors. 

I vasen er blomstrende grene fra kejserbusken og her hænger mine strikkede grise

Dekorationerne med lavgrene og spansk mosJeg elsker at binde kranse

Mine juletræer i flok

Pjank og pynt

I mit forrige indlæg bemærkede Tante Grøn min opsats med stativ og dette træ har jeg snart lavet i 10 år. Det er lavet efter en af mine bøger "Blomster til glæde" af Jane Nørgaard.

Uden på oasisen er sat et lag mos, jeg stifter det fast med jernkramper og så bruger man ellers alt-godt-fra-naturen, det limes på uden så meget overvejelse og så alligevel giver det det sjoveste resultat at vende barken med bagsiden ud nogle steder, brække lidt i koglerne så de ikke er ens o.s.v. 

I stativets hjørner er bundet grene som er noget længere end stativet og til sidst vikles jutegarn udenom hele molevitten og Voila!

Flemming har fotograferet op ad en væg, mit hjem er ikke så sterilt, ha, ha!

Nyt at se på på alle sider


Og lidt nærmere på.

Det har været en anderledes december her for Flemming har været 14 dage i Brasilien og det har lagt en dæmper på min lyst til at hive alt for meget julehalløj frem og her er kun få nisser i år. 

Men dekorationer kan jeg ikke undvære og tændte stearinlys hygger gevaldigt i decembermørket.
Forsat rigtig glædelig december til jer alle.

Kommentarer

 1. Hej Lisbeth,
  Hvor er du dygtig. Det er nogle meget flotte dekorationer, du har lavet.
  Knus
  Lene

  SvarSlet
 2. Ja du er godt nok kreativ, det ser fantastisk ud. Flot stor vindueskarm du har, så kan du sagtens lave adventskransen på den måde, du gør. Så store er mine desværre ikke, så der er ingen adventskrans hos mig. Jeg kan godt lide, at du skriver, det ikke er så sterilt hos dig, hvorfor tror du jeg fotograferer min buketter på fryseren, hvor der er en hvid væg :o)

  SvarSlet
 3. Så fint. Da vi havde hus i Sverige lavede jeg også træer som dine, det kunne være jeg skulle begynde på det igen.

  Og så bliver jeg lige nød til at rose din smukke header. Gid vores jul blev lige så hvid i år.

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle skønne dekorationer du har lavet :-)
  Jeg havde godt nok aldrig nogensinde troet at jeg ville forbinde lyserødt med jul. Men det gør jeg i år efter at jeg har fundet blogverdenen :-)
  Jeg anede heller ikke at man kan tage Kejserbusk-grene ind. Hvor ser det skønt ud med dine lyserøde grise. Jeg må vist ud og klippe i min snart :-)

  SvarSlet
 5. Skønne, naturlige dekorationer du laver, - og de lyserøde grise er bare nuser... ;o)

  Også fortsat en dejlig december til dig.

  SvarSlet
 6. Note til mig selv: husk lige de der grise i Februar, måske tør jeg kaste mig over strikkeriet. Jeg er altså lyserød på hele kroppen over alle dine små grise.....På den anden side, jeg har pt. ingen kejserbusk, såh...(øv i øvrigt, men den gik ud).

  Jeg er ret vild med alle dine smukke dekorationer, præcis tilpas efter smag :) Du har virkelig lige fundet det perfekte tone på julekuglerne. Og WAUW dit juletræ, det må jeg også se nærmere på. Kommer tid, kommer råd, ikke? For dit sidste lækre indlæg var helt smuttet for mig - det var også lækkert!

  kh Anne Mette

  SvarSlet
 7. Det er nemt at blive imponeret af dine kreationer. Hvor er du dygtigt.

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth, din kreative og flittige sjæl...:) Det ser fantastisk ud! Jeg er meget begejstret for din flotte og enkle adventskrans. Jeg vidste slet ikke at man kan få blomstrende kejserbuskgrene nu?

  ... og dine juletræer. Wauw.
  For ikke at tale om de lyserøde grise. Nu har jeg gemt dette indlæg under mine "favoritter" - så kan det være at jeg skal lave en strikkeklub sammen med Anne Mette, for de grise er da ikke til at stå for :)

  Ulla

  SvarSlet
 9. Hvor ser det smukt ud - lige min smag med alle de naturmaterialer :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth

  Hvor er du dyyyygtiiiig! Dejlige ting! Jeg er helt vild med grissebassen. Jeg har også en kejserbusk, men den har kun 2 forkølede blomster på lige nu. Den var blevet kæmpestor, så jeg klippede helt vildt (og forkert) i den i sommers. Måske jeg skulle forsøge at tage nogle grene ind og drive dem. Kan man virkelig det?

  Godt gået Lisbeth.

  SvarSlet
 11. Jamen Lisbeth sikke nogle skønne dekorationer, du har begået. Kan se at du er vild med blød ene! Men mit favorit er absolut dit fine juletræ - meget spændende opstilling. Dejlig til inspiration så jeg suuuuuger til mig.

  SvarSlet
 12. Your decorations are all so pretty - I love the look of nature brought indoors. Your little trees are very clever - I wonder if I could make one?
  Thank you for the lovely Christmas tour!

  SvarSlet
 13. Sikke nogle skønne ting du har lavet, Lisbeth! Din adventskrans og kransen af hortensiablomster er så enkle og alligevel så utroligt dekorative. Og så nød jeg dit winter wonderland i din header. Jeg har lige set et paradisæbletræ i blomst, men det er måske normalt for denne årstid - tænkte at man kunne bruge de små fine blomster, som du har brugt blomster fra kejserbusk.

  SvarSlet
 14. Det är så kul och se allas pyssel!
  Fint du har gjort.
  Ha en skön helg
  Annika

  SvarSlet
 15. Jeg er fuldstændig forelsket i de små lyserøde julegrise :-) og så ser de bare brandgodt ud sammen med kejserbuskens blomster.

  Jeg har ventet med længsel på dette indlæg, for jeg kan huske fra sidste år, at du laver nogle skønne ting. Og, det var bestemt værd at vente på :-)

  Ha´en god adventsweekend
  Birgitte

  SvarSlet
 16. Tilslutning fra min side, de små grissebasser er ønskeobjekter. Juletræs-skoven på bakken er en flot ide, Tak for alle juleideerne i dag.

  SvarSlet
 17. Fantastisk smukke dekorationer. Og wow, den strikkede gris er da bare for skøn :-)

  SvarSlet
 18. .........fantastisk med julehygge Lisbeth. Det er nogle smukke dekorationer du har kreeret - du har håndelag i den retning søde ;0)

  .....og sterinlysene er ikke til at undvære i de mærke måneder - de er med til at trække os igennem mørket ;0)

  Nu siger du nok 14 dage i Brasilien......er det så her jeg skal blive misundelig - har han været heldig at sidde på lægterne til VM i håndbold???

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 19. Kære Dorthe nej Ingen håndbold - det var arbejde, så ingen grund til misundelse:)

  SvarSlet
 20. Jeg er ret vild med dine små mos juletræer, så enkelt og så samtidig så effektfuldt. Det må jeg prøve til næste år!

  Glædelig Jul

  SvarSlet
 21. Sikke en masse skønne ting du har lavet - især flokken at små juletræer er jeg da helt forelsket i, hvis jeg kunne ville jeg tyvstjæle idéen.

  Kh Helle

  SvarSlet
 22. Smukke sager - skønne billeder. Tusind tak for dejlig julestemning der oser ud af bloggen.

  SvarSlet
 23. Hej! Jeg fandt nettop din blog. Nej, hvor er den flot! Rigtig mange lækre dekorationer og ideer. Meget inspirerende. Her må jeg da vist følge med: :)
  Ha en fortsat god søndag.
  Ina

  SvarSlet
 24. Jøsses sikke nogle ualmindelig skønne dekorationer :-)

  SvarSlet
 25. Kære Fru Kreativ,

  tusind tak fordi vi måtte kigge med i julestuerne:o) Hvor er det nogle smukke deko` er, du har kreeret. Jeg elsker også det naturlige look uden alt for meget blingbling og larm. Jeg er totalt tosset med din Jane Nørgård-inspirerede juletræsopsats i den pragtfulde pokal. Liiiiige min smag. Jeg har også den bog liggende et eller andet sted og der er virkelig en masse skøn inspiration at hente.

  Uha, hvor skal vi hygge os når vi to engang skal være fejepiger hos Frk Iberis. Så går vi i skralderen efter lukketid og bruger alt opfejet til at lave deko`er af i nattens mulm og mørke, ikke?

  Hyg dig med juleforberedelserne i dit smukt pyntede hjem, søde Lisbeth.

  SvarSlet
 26. Hvor er det da et inspirerende indslag. Du skulle med i et TV program !! Jeg elsker det hele.

  SvarSlet
 27. Kære navnesøster..:-)

  Hvor er du altså kreativ...super fine dekorationer du har lavet.
  Ingen sne i vente bare gråt, diset og lidt regn her i nordjylland...så er det godt man kan lave julestemning indenfor..:-)

  Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.

  Kram fra Lisbeth

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)