Tour de blog sjælland

Så oprandt dagen hvor jeg ikke bare skulle have gæster i min egen have, jeg skulle simpelthen på endnu en Tour de Blog med Nette, Lone og Lene - planen var lagt så vi skulle se Lones store have i Asnæs, Lenes i Greve og min i Bagsværd.
Vi begyndte på landet hvor Lone og familien bor midt i et smørhul fuldstændig omgivet af marker og grønne anlæg. Min reportage herfra er præget af min begejstring for udsigter til åbne vidder og Lone har med sikker hånd klippet og formet haven og dens træer og buske så luftigt at man gang på gang aner landskabet udenfor. 

Udsigt til en stor syren, klippet så lyset strømmer igennem

Her både et kik ind i haven og 2 kik ud gennem beplantningen


Luftigt klippede buske


Der er masser af små stemningsopstillinger i Lones have

Efter en lækker sandwich skulle vi løsrive os og sætte kursen mod Greve hvor Lene og hendes familie bor i et tæt hyggeligt kvarter - her er hul i hegnet ind til naboen og man fornemmer hygge og fællesskab. Her emmer af Country living stilen og den er total gennemført. Orangeriet er helt fantastisk og det er blomsterbedene også, men den største overraskelse jeg fik var at se de yndigste digitalis i blomst på denne årstid!

Indgang til haven


Detaljer, detaljer, detaljer

Bag orangeriet - Digitalis i septemper


Flaget er hejst og bedene strutter af frodighed

Rettelig skal siges at vi tidligere på sommeren mødtes hos Nette i hendes lille have og derfor var den desværre ikke med i dagens program, men du får lige en collage derfra taget for ca. en måned siden. Det er en super hyggelig lille have i Cottagestil, fyldt med roser og blomster i lyserødt og hvidt. Nette er leveringsdygtig i Dahlia så store som buske selvom de er dyrket i krukker - jeg har aldrig set lignende.

Stemninger fra Nettes lille have

Sidst på dagen og selvfølgelig med en tidsplan der var skredet vendte vi bilerne og kørte til min have i Bagsværd, hvor jeg kunne sige:


Tusind tak til Lene og Lone og Nette for en forrygende dagKommentarer

 1. Meget spændende at høre om jeres hyggelige tur rundt til hinanden og også sjovt at se hvilke ting I hver især bemærker hos hinanden. Har I mon lært hinanden at kende gennem bloggen eller kendte nogen hinanden i forvejen?

  Ulla

  SvarSlet
 2. Fantastiske billeder du har taget, det er så sjovt at se hvor forskelligt haverne tager sig ud på de forskellige blogge, men det rene guf alle steder..
  Jeg er (også) vild med Lenes ordensans og opstillinger af ting og sager... løvefødderne er nuttede... ;o)

  SvarSlet
 3. Beautiful gardens! I especially like the way that the first garden takes advantage of borrowed views. I wish I could have been on that garden tour!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle skønne haver. I var da vist ret heldige med vejret, ser det ud til... ;-)

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn dag - det var meget spændende at læse og at se dine smukke billeder! Country living stilen og eget orangeri lyder vel nok dejligt!

  SvarSlet
 6. Hvor hyggeligt, at I sådan mødes :-) Og sikke nogle smukke haver - det er sjovt at se haverne, hvor en anden har taget billederne.

  SvarSlet
 7. Sjovt at se dine billeder Lisbeth. Jeg fatter stadig ikke hvorfor du tog billed af det fad der ?... Vi ses igen på lørdag :-)
  Knus Lone

  SvarSlet
 8. Kære Tour-tøzer:o)

  Tusind tak fordi I deler jeres dejlige haveoplevelser hos hinanden med os herude i cyberspace. Det er så sjovt og tankevækkende at se, hvor forskellige ting I fokuserer på, når I indfanger skønhed med jeres kameralinser.

  Lisbeth, jeg er vild med din billedkavalkade. Jeg elsker nemlig detaljer og synes de er utroligt vigtige for helheden. Sikke en masse indtryk I har fået på blot een dag, men I er jo også nogle seje turbo-tøser. Det kræver da sin kvinde både at være gæst og skulle have gæster på een dag:o)

  Og nu til en uendelig lang smøre af spørgsmål:

  Lene, hvor har du købt de herlige herlige løvefødder? Jeg er totalt VILD med dem. Og hvor er det en lækker måde, du arrangerer dine stemnings-dekorative indslag på.


  Og den mørklilla/vinrød skønhed der står og blinker til mig på billedet med underteksten "Indgang til haven" er det en verbena, hvilket jeg synes det kunne ligne på bladene? Eller er det en for mig hidtil ukendt staude, som jeg absolut må have til at bo i mit rødbedefarvede bed? Den er jo skøøøøøn.

  Hvor er det et sødt velkommen-skilt, du har lavet til dine gæster, Lisbeth:o) En rigtig sød ide.

  Lone, det er jo ren Morten Korch der hvor I har slået jer ned. Sikke et smukt åbent landskab, I er omgivet af. Det må være fantastisk fredfyldt.

  Hav en dejlig tirsdag derude.

  De kærligste hilsner og tanker fra Tanteriet

  SvarSlet
 9. Hej igen:o)

  Jeg har lige fundet navnet til jeres gangster-bande. I skal da hedde "Tourbo-tøzerne":o) SÅ DET DØBER JEG JER HERMED!!!:o)

  Knus fra Tanteriet

  SvarSlet
 10. Kære Tante Grøn,
  Jeg er også vild med mine "fødder" og de er købt hos Isabella Smith for en del år siden. Jeg mener at kunne huske at de er lavet i Afrika (jeg har jo arbejdet hos hende, som du nok husker).
  Den vinrøde skønhed er en verbena. Den hedder Superbena Burgundy og er købt som småplanter her i foråret hos Odenia.dk. Jeg ved ikke om den danner knolde ligesom min lyseblå verbenaskønhed, så jeg må hellere i gang med at google :)
  Knus herfra

  SvarSlet
 11. Hej Lisbeth,
  Jeg var lige ved at glemme at kommentere på dine billeder. De er skønne. Tænk at det er min have på nogle af dem :)
  Tusind tak for sidst og god fornøjelse på lørdag.

  SvarSlet
 12. Skønne billeder og stemning du har indfanget, det lyder til I har haft en dejlig dag.
  Knus
  Annette

  SvarSlet
 13. Hej alle - I har ret i at det er sjovt at se hvordan vi hver især har set hinandens haver. Vi har også vores egen stil i fotografierne - der kan man se hvor dybt det ligger:)
  Frk. Anemone, ja vi har mødt hinanden gennem blogning og slog til da Lone foreslog en tur rundt til havebloggere i Jylland.
  Lone: jeg har en svaghed for fade her faldt jeg for den rustikke bund, jeg synes selv at billedet er ret skønt:)
  Tante Grøn: du kan tro jeg var træt om aftenen og jeg tænkte netop at det var lige som når små børn har oplevet en masse, he, he.
  Tak for det fine navn, det passer bedre end du tror - det kan Nette som jeg kørte i bil med nok nikke genkendende til(LOL)

  SvarSlet
 14. Lene, tusind tak for info om den smukke rødbedefarvede verbena. Den vil jeg prøve om jeg kan huske at få fat på til næste sæson. Den er virkelig vakker:o)

  Lisbeth, jeg tænkte nok at Nette-pigen kører råddent med speederen heeeelt i bund:o) Hun er en drønnert, er hun:o)Tror hun er en rigtig "Bas-Brian"!!!!!:o)

  Nu er det vores tur til at opleve skybrud. Holy macaroni....vejen ligner en flod!!!!

  Knus til Tourbotøserne.

  SvarSlet
 15. PS: Så kan jeg regne ud, at jeg må vinke farvel til drømmen om at blive den lykkelige ejer af sådan nogle løvefødder.......suk...suuuuuuuuuuk! Medmindre da, at jeg tager til Afrika på løvefods-safari og ekspedition . Måske fru Friis vil med. Hun vil også godt tage med mig til England for at lede efter et hul i en hæk. Ja, hun er (også) sød, er hun:o)

  Løvefodsforelskede hilsner fra den gamle tante

  SvarSlet
 16. Det må have været en hyggelig dag I har haft - og sikke nogen fine haver....mmmmmmmmm kunne tænke mig et nærbilled af havehegnet under den opstammede syren, men det er der vist ikke nogen af jer der har,

  SvarSlet
 17. ups undskyld, jeg skulle jo bare forstørre billedet, så ku' jeg se det hele :-)

  SvarSlet
 18. Det lyder som en dejlig dag. Jeg glæder mig til, at I forhåbentlig en dag kommer over til mig :-)

  SvarSlet
 19. Sikke nogle dejlige billeder. Som andre skriver, sjovt at se, hvor forskellige billederne hos jer. Savner bare Bølle lidt... Og måske Knold :)

  Tak for info om Hortensia Limelight. Får lidt kolde fødder, for sådan en har vi lige selv plantet. Den behøver faktisk bare ikke lige blive helt så stor (på den anden side, så løser vi jo også det :)

  SvarSlet
 20. Det lyder som en skøn og dejlig dag i godt selskab. Og, godt navn Tante Grøn har fundet til jer :-)

  Glæder mig til, at vi ses på lørdag.
  Birgitte

  SvarSlet
 21. Tak for at se med, det ser altsammen SÅ skønt ud :)

  SvarSlet
 22. ....sødeste Lisbeth - så blev jeg også opdateret lidt ;0) Det lyder jo som en helt fantastisk tour i der igen har haft gang I. Skønne billeder.....og jeg må jo give dig ret I at det er da bare en FORMIDABEL udsigt Lone har.

  Knus Dorthe

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)