Jeg troede lige....

- at jeg skulle i haven på min fridag idag!

men de lover at foråret kommer i næste uge.......
Her inde er der kommet godt gang i pelargoniestiklingerne og Cobea som blev sået da årets operation klokkeranke blev skudt igang.

Hvordan ser det ud hos dig idag?
Jeg håber at du får en rigtig dejlig fredag!

Kommentarer

 1. Det ser næsten lige sådan ud. Tror måske at dine klokkeranker er lidt foran mine :-) Indtil videre er min spire% kun ca. 50%. Hav en god fridag!

  SvarSlet
 2. Sådan ser min have også ud, Lisbeth, men det glæder mig, hvis foråret kommer i næste uge. Synes vi trænger til at pusle i haven. Sikke spændende ting du har i gang indendørs!

  SvarSlet
 3. Ihh hvor ærgeligt, du havde helt sikkert glædet dig til en havedag. :-) - Jeg ved hvordan det er :-)
  Mine klokker er ikke kommet op endnu. Men mine Latyrus er til gengæld blevet store, de står nu lyst og køligere ude på trappe opgagen. Rigtig god fridag.
  K.H Gro

  SvarSlet
 4. Det er da den rene gyser og fuldstændig uhørt at der kommer sne nu!! Heldigvis (for mig) er sneen ikke kommet til mit nærområde, - og det bliver heller inviteret. :o/
  Kan du ha' en dejlig fridag med kælk og sneskovl... (suuuukkkk...)
  ;o)))

  SvarSlet
 5. Det er da for meget med den sne efterhånden :-(
  Er meget glad for, at vi slap i denne omgang. Der meldes om lunere vinde i næste uge, glæder mig :-)

  God weekend.

  Hilsen Vivik

  SvarSlet
 6. Jeg vågnede til det samme syn, men heldigvis er det meste sne væk nu. Og det må gerne blive væk - lige til jul... :-)

  SvarSlet
 7. vi fik heldigvis kun et let drys, åh - jeg håber at vejret bliver forårsagtigt i weekend'en

  SvarSlet
 8. Æv - for en nedtur med sne på dette tidspunkt.
  Men i næste uge ....:O)
  Der vil dette år være flere klokkeranker end nogen sinde i det danske land. Sjovt at tænke på.

  SvarSlet
 9. Min fredag stod på lugning i haven selv om det var hunde koldt, bbbrrrr.....klapre....skælve så trodsede jeg den kolde vind og var ude at luge for første gang i år.

  Vi fik heldigvis ingen sne og jeg synes også vi har haft nok af det. Føler med dig synes bestemt ikke det er spor sjovt med mere sne på her i foråret.

  SvarSlet
 10. Ja, hvad sker der. Hvem har bestilt det vejr? Heldigvis er alt jo væk nu, men man fik sig da en ordentlig forskrækkelse. God weekend:-)

  SvarSlet
 11. Oh no!! And here, I thought that I was hard-done-by with all the rain.....but snow would have been the last straw. I am going to try to get into the garden today, but the ground is still so wet that I don't know if I will be able to do that. I am SO ready for real spring weather!

  SvarSlet
 12. Ja øv for et snevejr i går. I dag har det heldigvis været et skønt havevejr ;-)

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 13. Søde Lisbeth.....håber det går frem ad med både helbred og snetøning....for ingen af delene er sjov og spas her midt i marts :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 14. Kære Lisbeth:o)

  Rigtig god og snarlig bedring med den stygge forkølelse. Sender dig mange varme tanker.

  Knus fra tanten, der hørte om din forkølelse via en fællesbekendt i Middelfart:o)

  SvarSlet
 15. Tak for jeres søde hilsner - jeg vil nødig klage for meget og jeg håber stærkt på at jeg også snart kan komme i haven igen for sneen er heldigvis væk - jeg har været nedlagt hver anden uge siden begyndelsen af februar så det er så som så med energien:)) Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 16. Kære Lisbeth
  Og jeg som troede det kun var sne her i Norge nu...intil for 3 dage side havde vi en halv meter i haven, men du er det heldigvis kun nogle små flækker tilbake. Solen og lidt vind har endelig fået bort næsten det hele. Naturen er virkelig fantastisk!
  Håber det holder, for på søndag skal jeg i haven for at rydde op efter vinteren. De sidste 2 dage har jeg endelig haft mulighed til at nyde synet af krokuser. Dejligt!
  Ønsker dig en skøn have-weekend!
  xx
  Lene

  SvarSlet
 17. Hej Lisbeth..bare lige en hilsen og håber at det går bedre :) Streng at det er noget der er komme og gået. God weekend :) :)

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)