Give away og forårsstemning

Idag er igen en grå og meget kold vinterdag, men forårsstemningen lever her indendøre og igår steg den endnu et par grader ved indkøbet af et nyt gulvtæppe til sofagruppen til erstatning for det som hundene har gravet hul i.

Tæppet er i samme farver som jeg de seneste år har proppet ind i stuerne i form af hjemmesyede sofapuder og andre småting.


Indiske loftsplader købt på loppemarked i New York

Det er vel ok at finde påskeægget fra Netto frem nu?

Jeg elsker at kikke på smukke billeder. Jeg har fotograferet i mange år fik mit første kamera et Kodak instamatic i konfirmationsgave. Og jeg har selv fremkaldt billeder da jeg var ganske ung, i vores første lejlighed var køkkenet udrustet med dyre mørkelægningsgardiner. Dengang var det sort-hvide billeder der havde min største interesse.

GIVE AWAY
Nu om dage er det blevet muligt at få fremstillet bøger med sine fotos i og jeg har brugt noget tid i løbet af vinteren til at sondere terrænnet på internettet - mit mål var at bruge mine egne billeder til en havedagbog som havde et format så den kunne komme i lommen eller i tasken med rundt når jeg tager ud og samler inspiration.
Det har været svært at finde et brugbart format hvor der var plads til at skrive noter i - men jeg synes det er lykkedes (selvom det ikke blev en dagbog), uden at jeg behøvede at have en mindre grafisk uddannelse.
Det er et lille hæfte i A5 format og på 20 sider (et sted skal man jo starte) med nogle af mine blomsterbilleder i og med plads til at notere og skitsere i - det kan nemt ligge i en taske.  Hæftet er limet i ryggen og med blødt omslag.

Jeg har fået trykt 2 ekstra eksemplarer som jeg udlodder her, det eneste I skal gøre er at lægge en kommentar til indlægget her inden lørdag d. 5 marts, hvor jeg trækker de 2 vindere.

Om 1 måned har jeg haft denne blog i et år og I skal vide at jeg er så glad for jeres kommentarer her hos mig. Jeg er også glad for at følge jer, se jeres billeder og udveksle erfaringer både om vores fælles interesser og om stort og småt i vores liv - tusind tak for inspirationen.
Jeg håber at I har lyst til at deltage i min lille Give away - ha' en rigtig dejlig søndag
Knus fra Lisbeth

Kommentarer

 1. Hold fast det er en god ide, jeg ar selv aft noget lignende i tankerne, men min fantasi har slet ikke rakt så langt, er kun nået til en kina bog, med notater fra året i min have, men din løsning er da noget "hyggeligere" at tage frem og læse i - rigtig god ide, håber jeg må blive en af de heldige
  Ha´en rigtig god søndag

  SvarSlet
 2. Ja, jeg har også kun en notesbog, primært for at de 3 rækker kartorfler ikker bliver lagt samme sted hvert år. (Faktisk har jeg 10 - 20 notesbøger med alle mulige slags notater i, der er så mange fine, at det kniber med at lade være med at købe dem). Men en lille bog med egne billeder, det er da en super ide. Jeg ku' også have lyst til at deltage i lodtrækningen og jeg kan sige, at hos mig, vil den få lov til at ligge fremme sammen med Claus Dalbys - absulut ikke dametaske-transportable havekalender. Knus og maximum point for en god ide :-)

  SvarSlet
 3. Jeg giver dig ret i det er kedelige farver der hersker udefor stadigvæk, og kan godt forstå du ønsker at trækker farver fra sommeren ind i stuen.
  God ide med din kalender og vil gerne deltage i din konkurrence.

  SvarSlet
 4. WOUW!!! Det var da en helt vild flot giwe-away og en fantastisk idé!! Sikken en sjæl du har lagt i det, flotte billeder og fin opsætning, - den vil jeg altså elske at eje... ;o))))
  Dit tæppe er da også helt forrygende, skønne farver, sikker stilsans må jeg sige.
  Også en fortsat dejlig søndag til dig med tak for en smukt indlæg. Som altid hyggeligt at komme "på besøg" her.
  haveknus fra fru friis

  SvarSlet
 5. Det er da smart med sådan en notesbog,og så i et praktisk format! Det er også fedt, der nu er så mange muligheder for selv at få trykt ting og sager, så kan man få det som man vil ha´det. Jeg vil meget gerne deltage i din give-away. Hav en dejlig søndag
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 6. Sikke en idé. Den give away vil jeg med glæde deltage i. Wow en gave at få.

  Ha' en dejlig søndag ;-)

  SvarSlet
 7. What a good idea! If I am not a winner I may try to make something like that. It's a useful thing to have, I'd think. I am forever forgetting where I've planted something or bought a particular plant, or what I put next to something else.
  Congratulations on your one year anniversary. I'm very glad to have found your blog and your lovely garden photos.

  PS: I love your new carpet!...and I think that Easter eggs are never too early.

  SvarSlet
 8. For en god idé Lisbeth! Klart jeg vil vere med! Jeg elsker også å se på vakre bilder!
  Jeg har laget meg en inspirasjons -perm med bilder hentet fra nett og har faktisk selv tenkt på å lage mine egen hagebok med billeder som jeg har tatt her i hagen.
  Ønsker deg en fin søndag!
  Mvh Monica

  SvarSlet
 9. Sikke en flot bog du har lavet Lisbeth, og for nogle dejlige billeder! Selv om min vinderlykke er ret misserabel - bedre i kærlighed... vil jeg meget gerne deltage.
  Din seneste bogerhvervelse (den engelske have) er bare en dejlig bog ikke? Jeg har den også.
  Ha' en fin kommende uge og tusinde tak for dine søde kommentarer!
  xx
  Lene

  SvarSlet
 10. Det var da en super god ide og hvor er den smuk din "bog":-)

  SvarSlet
 11. Det er da en give a way som det ville være dumt ikke straks at kaste et lod i, så det skynder jeg mig at gøre :-).

  Bedste februarhilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 12. Det er da den skønneste bog, du har lavet der, Lisbeth! Sjovt at læse, at du også har lavet sort/hvide billeder i mørkekammer - det var min store interesse, da jeg var ganske ung.
  Farverne du har valgt til gulvtæppe går rent ind hos mig.

  SvarSlet
 13. Hej Lisbeth

  Jeg vil ikke lægge et lod ind, for jeg får aldrig skrevet noget i dem. Prøver hvert år, men det løber bare ud i sandet hver gang. Har nu meldt mig in i Havelyst.dk, og prøver at få noteret mine planter der.
  Men det er en rigtig flot bog du har fået kreeret, som mange vil have glæde af, så du skal en ha' en kommentar alligevel.
  Du har en dejlig blog, som jeg følger, og sammen med dine kommentarer rundt om i blogverdnen, er det til stor inspiration for mig.

  Hilsen Ina

  SvarSlet
 14. Hej Lisbeth
  Det var dog en skøn ide at lave sin egen havebog, vil du ikke skrive hvor du får lavet dem henne? det kunne være en god ide at lave sådan en selv;-)
  Jeg vil meget gerne deltage i din konkurrence...

  Hilsen Lone.g

  SvarSlet
 15. Hej Lisbeth.
  JUBBBBIIIIII sikke en skøn give-away jeg er SÅ meget på.
  Kh Lone

  SvarSlet
 16. Hej Lisbeth.
  Du har en rigtig dejlig blog (har ingen selv), som jeg ofte klikker mig inde på.
  Jeg vil gerne komplimentere dig for den smukke havedagbog, du har lavet.Har lyst til selv at prøve - må finde ud af, hvordan jeg griber det an. Anyway - jeg vil være lykkelig for et eksemplar af din.
  Og så et tæppet super, synes jeg.
  Hilsen Ditte K.

  SvarSlet
 17. Godt gået Lisbeth! Flot lavet.

  PS: Jeg så inde på Claus' blog, at du ønskede dig en Bilka lidt tættere på. Jeg har hørt i min øresnegl, at der åbner en i Gladsaxe. Ved ikke præcis hvornår.

  SvarSlet
 18. Det er en rigtig flot bog - og en knald hamrende god idé at lave sin egen bog.
  Flot gået... hvordan føles det at kunne kalde sig FORFATTER :-)

  Hav en god dag
  Birgitte

  SvarSlet
 19. Jamen den ser da rigtig flot ud. Selv bruger jeg op til flere havedagbøger hvert år, men køber og sår jo også mange stauder:) Men din er da super flot Anne Gine

  SvarSlet
 20. hej igen. Kan du anbefale et sted på nettet hvor man laver den slags bøger? Anne Gine

  SvarSlet
 21. Hej og tak for en dejlig blog.

  Mit held rækker sjældent til at vinde noget som helst men vil alligevel prøve her.

  Hilsen Helga, idehaven.

  SvarSlet
 22. Tak fordi du ledte mig på sporet af din vidunderlige blog! Jeg vil skynde mig tilbage til indlægget om mos. Dejligt der bliver skrevet om det!

  SvarSlet
 23. Super god idé; det er lige hvad jeg kunne bruge. Har stor have, men desværre ikke meget styr på dele af den :-) Men det kunne jeg måske få ?

  SvarSlet
 24. puha.... det var nær gået min næse forbi, men når det lige på målstregen ;0)
  go' weekend

  SvarSlet
 25. Hej - sikke en flot lille bog ! Du tager nogle virkelig flotte billeder og det er da dejligt at lade dem komme til udtryk i sådan et hæfte, som endda er meget brugbart og særdeles personligt, må jeg sige.

  Jeg følger også ofte din blog, men lægger sjældent kommentarer. Sjovt at se og blive inspireret.

  God lørdag!

  Ulla

  SvarSlet
 26. Du goooooooodeste en dejlig bog. Hvor ER jeg SUPER GLAD. Har du mon fået min e-mail? Jeg er ikke 100% på, at jeg gjorde det rigtigt. For den da også :-))))

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)