Glædelig jul


Kære alle blogvenner og -veninder!
Rigtig glædelig jul til jer allesammen og tusind tak for jeres kommentarer her hos mig. Jeg er rigtig glad for at have mulighed for at udveksle hyggelige kommentarer om vores fælles interesser haveliv, dekorationer, boligindretning og meget andet i den dur!
Jeg håber at I får nogle dejlige juledage, der er jo virkelig basis for at slappe af og nyde vintervejret!
Mange julehilsner fra Lisbeth

 Kommentarer

 1. Og i lige måde, glædelig jul til dig og dine.
  Vi er (næsten) på vej ud af døren. Er så heldige at vi har fået lovning på en taxi ved 17.30 tiden. Troede ellers det var umuligt :-)

  SvarSlet
 2. JEG ØNSKER DIG OG DIN FAMILIE EN RIGTIG DEJLIG JULEAFTEN.....

  KNUZ FRA LISBETH....

  KATTEN LIGGER PÅ TASTATURET DERFOR DEN STORE SKRIFT...:-O)

  SvarSlet
 3. Merry Christmas to you and your family, Lisbeth. I have enjoyed all your posts - so glad that I 'found' your blog! I wish you a peaceful Holy Evening and a happy Christmas Day tomorrow (or, as my Great Dane says....a Happy First Christmas Day tomorrow!)

  SvarSlet
 4. Glædelig jul til dig, og tak for mange dejlige indlæg.

  SvarSlet
 5. I lige måde til dig og dine Lisbeth. Håber I havde en dejlig juleaften og ast juledagene bliver hyggelige og fredfyldte - glæder mig til mere have snak i året der venter fremme....det er nu så hyggeligt :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 6. Rigtig glædelig jul også til dig, Lisbeth!

  SvarSlet
 7. Vilken härlig blogg och härliga bilder! Kul att ha hittat hit...
  Önskar dig en skön JUL!
  Hälsningar T

  SvarSlet
 8. Kære Lisbeth
  Du ønskes en fortsat glædelig jul og en smukt og lykkebringende Nytår sammen med din familie. Jeg vil glæde mig til at holde en tættere kontakt i det nye år, men det kræver lidt øvelse som ny blogger ;-)
  mange julehilsner Lone.g

  SvarSlet
 9. God Jul ønskes deg her fra Norge:) Det er godt med en fredfull romsjuls tid og ikke minst er det så godt å tenke på at vi nå går mot lysere tider. Før vi vet ordet av det er det vår og vi ligger igjen med rompa i været ute i bedene i hagen:)

  SvarSlet
 10. Hej!

  Jag hittade hit via Sussinghursts blogg :)

  Vilken härlig blogg du har!

  Kram
  Mia

  SvarSlet
 11. Hyggelig og flot blog I har her.
  Glædelig jul til jer også

  SvarSlet
 12. Kære Lisbeth
  Rigtig hjertelig godt nytår til dig og din famile, skønt at kende sådan en skøn blogger som dig :)
  Iben

  SvarSlet
 13. Tack för din röst Lisbeth! Det värmer! Och så bra att du talade om att du också var med!
  Ha det gott! Kram H.

  SvarSlet
 14. Hov, det blev ikke til en julehilsen, men så vil jeg passe på at ønske dig et godt Nytår - hele året. Tak for finde blogbilleder i året der gik.

  SvarSlet
 15. Kære Lisbeth:o)

  Tusind tusind tak for din søde fødselsdagshilsen på Claus` blog. Den blev jeg meget glad for. Det varmer sådan om hjertet, når andre bruger tid og energi på at gøre een glad:o)

  Det er en lækker lækker blog, du har. Jeg synes du har en udsøgt sans for skønhed. Og jeg nyder virkelig at kigge på dine billeder, der altid viser noget smukt. Det er skønt at være i et univers, hvor man kan "møde" andre med de samme passioner og interesser. Det er meget berigende:o)

  Vil slutte med at ønske dig og dine kære et rigtigt lyst, lykkeligt og blomsterrigt 2011. Håber vi får en kort vinter og et laaaaangt forår. Vi trænger til at komme ud og rode i jorden, ikke sandt?

  Mange nytårshilsner

  SvarSlet
 16. Ønsker deg et godt nytt år Lisbeth! Gleder meg til å følge deg og bloggen din videre inn i 2011! Takk for mange fine kommentarer på bloggen min i året som har vert. Nå gleder jeg meg til en ny hagesesong og i romjulen har jeg koset meg med noen nye hagebøker og blad!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)