2. søndag i advent

Jeg har opgivet at købe planter til at stille udenfor min hoveddør for alt dækkes hele tiden af sne, sne og atter sne og jeg elsker det! Ja, jeg ved at det er besværligt, og jeg er bestemt glad for at jeg ikke arbejder udendørs mere, for jeg husker tydeligt hvor koldt det var at gå ude og beskære buske eller som man bør lige nu - ryste snedyngerne af buske og hække så de ikke vælter eller knækker. 
Kom indenfor i min lille bitte entré, hvor jeg endelig har fået pyntet. Jeg har klippet et par kviste af mit oliventræ og bundet en lille krans af Tillandsiamos og hængt det på spejlet inden for hoveddøren.


Ved trappen hænger endnu en lille krans.
Da jeg kikkede forbi hos frkiberis igår fandt jeg ud af at mit kalenderlys manglede husløg - det gør det ikke mere. I dekorationen er en lille blomst (som jeg har set i et blad) den er lavet af ståltråd med sølvpapir på samt en sølvperle.
Genkendelsens glæde, når julepynten findes frem, er stor og jeg er ekstra glad for min julekrybbeopstilling med disse figurer fra Medusa - de der småkiksede figurer er lige min stil. De står sammen med et par friske roser på et fad på sofabordet, så jeg kan se dem hver dag når jeg sidder og slapper af i sofaen.
Ha' en rigtig dejlig uge;o)
Knus fra Lisbeth

Kommentarer

 1. What a lovely, peaceful post, Lisbeth. Your home, from what I see, is full of serene anticipation during the Advent season.

  SvarSlet
 2. Nå har det endelig begynt å sne igjen her også og da kommer Julestemningen med en gang! Det er jo så mye koseligere å pynte og ordne til Jul når bakken er hvit ute. Men så mye sne som hos dere er her nok ikke! Likte godt Julepynten din - koselig å komme inn her! Ønsker deg en fin ny uke!

  SvarSlet
 3. Det ser rigtigt meget hyggeligt og varmt ud hos dig.

  SvarSlet
 4. Så fint du har pyntet. Medusa-figurerne er skønne. Jeg kan godt forstå, at du nyder at kigge på dem.

  God mandag.

  SvarSlet
 5. Du bor super hyggeligt Lisbeth og du har evnen til at skabe hygge. skønt skønt...og Lisbeth tak for det :) :)

  Iben

  SvarSlet
 6. Så dejligt hyggeligt med levende lys, og du ser ud til at være sluppet godt afsted med at skabe sølvblomster :-)

  SvarSlet
 7. Vilket vackert hem och levande ljus är aldrig fel...sååå mysigt!
  Kul att hittat din fina blogg!
  Hälsningar T/Hwit Blogg

  SvarSlet
 8. Rigtig flotte billeder, du bor super flot:)
  Anne Gine

  SvarSlet
 9. Hej igen Lisbeth. Nu har jeg lagt en liste ind på min hjemmeside med de frø jeg har købt, der er du velkommen til at kigge ind:) www.staudecafeen.dk de ligger under mappen staude nyheder 2011. God aften Anne Gine

  SvarSlet
 10. Tak fordi du ledte mig på sporet af din vidunderlige blog. Jeg skynder mig tilbage til blog-indlægget om mos. Dejligt at det også bliver skrevet om det!

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)