søndag den 31. oktober 2010

Efterårsblomster

 Der er stadig blomster flere steder i haven f.eks. den dejlige Clematis Tangutica som er fyldt med sine små gule balloner - skøn her i det grå efterårsvejr.
Clematis Tangutica  
Jeg kan slet ikke undvære Høstasters (Aster) i haven her i staudebedet er der farver fra 3 forskellige 

Indenfor er der skruet op for hyggen - det skønne lille engelske drivhus fik jeg for nylig i fødselsdagsgave
  
I min yndlingsbutik i Lyngby var der trængsel omkring tulipanbundterne i går, jeg synes det er alt alt for tidligt at starte på dem - i stedet blev det til 2 stk. af sæsonens blomster - afskårne Chrysantemum i orange selvfølgelig. 

En lidt grov potte, 1 blomst og små stykker af stilken med blade stikkes i våd oasis sammen med lidt snebær det synes jeg selv er meget sødt, men den skal ses oppefra ;o)
Ha en dejlig uge, hilsen Lisbeth 

10 kommentarer:

 1. I think your chrysanthemum arrangement is lovely. You're right - the end of October is no time for tulips in the northern hemisphere. I'll crave their colour in February, but for now the berries, leaves and fall blooms are enough for me.
  That little greenhouse is very sweet!

  SvarSlet
 2. Din lille buket hører lige til årstiden. Yndig er den. Jeg blev grebet af "tulipanfeber" for et par uger siden,- men det er helt forkert endnu. Efter nytår skal der hvide tulipaner til her hos mig.

  SvarSlet
 3. En rigtig fin dekoration! Høstasters kan jeg heller ikke undvære. For så vidt heller ikke vinterasters eller havecrysanthemum, som du tidligere har været inde på, at den også hedder. I haven er de nu ved at være færdige med at se godt ud efter at frosten har været der.

  Bedste efterårshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Dejligt der stadig er blomster, hos mig er det kun nogle roser der blomstre lidt og det er dejligt at sætte næsen i og drømme sig til sommer. Sødt lille drivhus du har fået

  SvarSlet
 5. oh, jeg har forstørret dine billeder, og lagt hovedet på skrå og prøvet rigtigt at se dit lille drivhus, jeg er glad for at jeg ikke kan se det helt tydeligt, jeg er bange for, at jeg ville blive meget meget misundelig <:-)

  SvarSlet
 6. Åh, hvor ser det bare dejligt ud! Jeg ville ønske, jeg kunne sige det samme om min have....

  SvarSlet
 7. Fantastiskt, har du clematis som blommar fortfarande!? Här har snart alla höstbladen ramlat av buskar & träd...längtar redan till våren! :o)
  Ha en fin kväll,
  Lydia

  SvarSlet
 8. Å hvor dejligt. Skønne, skønne billeder. Dén klematis har jeg også haft kik på til min nye have hvor partiet omkring den ene dam er meget fint i gult her i efteråret. Jeg kender slet ikke din blog men jeg kan alderede nu mærke at jeg kommer til at besøge dig mange gange. Masser af efterårshilsner fra Marina.

  SvarSlet
 9. Altså Lisbeth, det er da noget sludder. Jeg har været her mange gange inden min blogpause og nu da jeg kikkede mig omkring kan jeg sagtens huske glæden ved dine skriverier. Jeg ved ikke hvorfor jeg pludseligt troede at jeg ikke havde været her før. Undskyld.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)

You might also like:

Related Posts with Thumbnails