fredag den 2. april 2010

Julestjerner og påskeliljer

Jeg har det med påskeliljer til påske som med julestjerner til jul - jeg kan ikke lade være med at købe nogle stykker for jeg synes de hører til, men dårligt nok er påsken ovre før de ryger ud i et hjørne og gemt væk - men se nu lige her hvad jeg fandt i onsdags da jeg liiige kom forbi min yndlingsbutik De fire årstider på Lyngby Hovedgade - de yndigste påskeliljer - tynde lette grågrønne blade, spinkle nikkende knopper som faktisk minder lidt om knopperne på Vibeæg og så blomsten, lys gul med grønne aftegninger. Disse bliver helt sikkert gemt til næste år. Jeg vil rigtig gerne vide navnet, hvis du kender det.
Og mens jeg stod dér i køen og ventede på at betale blev jeg ramt af en duft så dejlig fra nogle Cytisus - Stuegyvel - (som for år tilbage var allevegne - og jeg blev lidt træt af dem), men det fine luftige løv og duften........ ja jeg måtte altså have en med hjem og denne gyvel får lov at stå på terassen inden længe.

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til å følge deg videre... Mette i Fredrikstad - Øst Norge

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth. Har lige fundet din blog, den bliver spændende at følge. Jeg var inde på din anden blog, smuk have, smukke billeder.

  SvarSlet
 3. Tak for dit besøg på min blog
  Det er godt nok nogle sjove påskeliljer...Sådanne har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
 4. Så nydelige påskeliljer du har! Det er så koselig med tradisjoner både til jul og påske synes jeg :) Jeg pynter både med ny pynt jeg kjøper som passer interiøret, men også gammel pynt etter mine foreldre som vi hadde i barndomshjemmet og pynten mine barn laget i barnehaven og på skolen. En herlig blanding :)

  Stuegyvelen din var så vakker! Jeg har hatt gyvel i haven, men aldri inne. Den dufter sikkert deilig :)

  SvarSlet
 5. Det har jeg heller ikke Jesper - de er ret skønne - gad vide hvad de hedder, jeg leder stadig..
  Ja Ninni jeg synes også det er dejligt med traditioner

  SvarSlet

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)

You might also like:

Related Posts with Thumbnails