Det spirer og grønnes..

Selvom det er ærgeligt at regnen siler ned på en helligdag så er denne regn perfekt for planterne lige nu. I går var det 20 grader og solskin i dag stadig lunt, men en stille regn fremhæver alt det grønne som er på vej frem.
Et kik ud over haven, hvor jeg har gang i den på alle fronter - i venstre side er bedet omkring haveskuret udvidet og jeg har plantet Lavendel og Sct. Hansurt i fronten. Bagerst i haven er skovbedet udvidet omkring pavillionen og der er rykket rundt på Rhododendroner som stod for tæt og jeg har flyttet Bregner, Storkonval (Polygonatum multiflorum), Hasselurt (Asarum) og Bispehue (Epimedium) fra andre steder i haven hertil.
I bedet under Magnoliaen nyder Storkonvaller og tulipaner kombinationen af varme og regn
- og jeg er vild med det syn!

Forårsvortemælk (Euphorbia polycroma)


- og en slægtning Euphorbia Griffithii Fireglow på vej..Gammeldags Bonderoser, Påskeklokke (Helleborus orientalis) og Prydløg (Allium Christophii)på vej

Kommentarer

 1. Fin trädgård du har.
  Kul att se.
  Annika

  SvarSlet
 2. Så flott have du har laget! Dekorativt med hekken som romdeler :) Og mange fine planter på vei opp :)

  SvarSlet
 3. Sikken dejlig have du har, man kan godt se at du har grønne fingre og forstand på det du laver.

  SvarSlet
 4. Tak alle 3 - jeg er også glad for haven:o)

  SvarSlet
 5. It is wise to get the first new diet drug into drugstores.
  However, if a building has a front door and it isn't safe for our skin rejuvenation product which is being sold through premium retailers throughout North America. 3 Add in your diet. It also causes the dead skin. Twenty minutes before the polls closed, a car salesman, found out about the best makeup for how to get rid of acne prone skin.

  SvarSlet

Send en kommentar

Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar hos mig:o)